De Kongeblå møder Superliga-rivaler i ny testkamp

Foto: fodboldbilleder.dk
 
De Kongeblå møder Superliga-rivaler i ny testkamp
Den tredje februar møder Lyngby silkeborggenserne fra Søhøjlandet i en testkamp frem mod starten på Superligaen.
 
Silkeborg IF er blevet tilføjet til rækken af modstandere, som De Kongeblå-spillere skal teste formen af mod, inden sæsonen igen starter. Træningskampen starter klokken 13.00 og spilles på neutral grund i Odense hos Boldklubben Marienlyst.
 
Kampen er tilføjet i stedet for en dobbeltkamp den fjerde februar. Lyngby-spillerne skal dermed i kamp den tredje mod Silkeborg og har derefter kun en enkelt kamp dagen efter den fjerde, når Skovshoved kommer forbi Lyngby Stadion.
 
Den første testkamp, som Lyngby-spillerne står over for i det nye år, er på lørdag, når lokalrivalerne for HIK kommer forbi. Du kan se en oversigt over alle træningskampene via linket her: https://lyngby-boldklub.dk//vinter-2017.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products