De Kongeblå møder Superliga-rivaler i ny testkamp

Foto: fodboldbilleder.dk
 
De Kongeblå møder Superliga-rivaler i ny testkamp
Den tredje februar møder Lyngby silkeborggenserne fra Søhøjlandet i en testkamp frem mod starten på Superligaen.
 
Silkeborg IF er blevet tilføjet til rækken af modstandere, som De Kongeblå-spillere skal teste formen af mod, inden sæsonen igen starter. Træningskampen starter klokken 13.00 og spilles på neutral grund i Odense hos Boldklubben Marienlyst.
 
Kampen er tilføjet i stedet for en dobbeltkamp den fjerde februar. Lyngby-spillerne skal dermed i kamp den tredje mod Silkeborg og har derefter kun en enkelt kamp dagen efter den fjerde, når Skovshoved kommer forbi Lyngby Stadion.
 
Den første testkamp, som Lyngby-spillerne står over for i det nye år, er på lørdag, når lokalrivalerne for HIK kommer forbi. Du kan se en oversigt over alle træningskampene via linket her: https://lyngby-boldklub.dk//vinter-2017.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy