Lyngbys fysiske træner er tilfreds efter årets første træning

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Tilfreds Marker: Forventningerne er efterlevet
 
Lyngbys fysiske træner, Mikkel Marker, udtrykker glæde over, at samtlige Lyngby-spillere er kommet tilbage fra juleferie i tilfredsstillende forfatning
 
”Alle har efterlevet de forventninger, vi stillede til dem før ferien, og det er naturligvis meget tilfredsstillende.”
 
Sådan siger Mikkel Marker, der er fysisk træner i Lyngby Boldklub, efter den første træning i det nye år. Her skulle spillerne blandt andet gennemgå en vægt- og fedtmåling for at se, om de havde formået at holde julefedtet på afstand, og der var positive resultater hele vejen rundt.
 
Inden juleferien blev spillerne også målt, og ud fra dette blev der sat individuelle mål, som alle har vist sig at leve op til. Nogle skulle komme tilbage i samme forfatning, mens andre var tilladt at gå en smule op.
 
”Der er jo eksempelvis stor forskel på, om du er målmand eller markspiller. En markspillers træningsprogram er mere kredsløbstræning, eller fedtforbrændingstræning om man vil, mens en målmands træningsprogram vil være mere styrkebetonet. Derfor er det næsten uundgåeligt, at målmændene ikke går op i fedt, og det accepterer vi naturligvis,” fortæller Mikkel Marker og fortsætter:
 
”Der er også forskel på, hvor lavt man ligger inden ferien, for hvis en spiller har en meget lav fedtprocent, kan jeg bedre acceptere, at vedkommende går en lille smule op over ferien, for så ligger han stadig lavt.”
 
Yoyo-test i minus syv grader
 
En kort træning blev der også tid til på årets første træningsdag, som blev afsluttet med en yoyo IR2-konditionstest. Her var de gode nyheder, at samtlige spillere var skadesfri og derfor kunne deltage i testen, mens det iskolde vintervejr – minus syv grader – satte en naturlig dæmper på spillernes præstationer.
 
Der blev derfor leveret blandede præstationer i løbetesten, men ikke noget, der ikke var forventet på grund af vejrforholdene. Derfor er det nu op til Mikkel Marker og den øvrige trænerstab at analysere på resultaterne og tilrettelægge de kommende ugers træning derefter.
 
”De, der har leveret på et lavt niveau, kommer til at få et andet forløb de næste to-fire uger end de, der har leveret på et højt niveau. De, der ligger lavt, er nødt til at blive løftet til det fysiske niveau, vi forventer, også fordi, der er større risiko for skader, jo lavere niveau man er på,” siger Mikkel Marker, inden han uddyber:
 
”De spillere, der har leveret dårligst, kommer her i starten til at løbe mere og spille mindre fodbold både for at løfte deres egen præstation, men også for at formindske risikoen for skader.”
 
Screening frem mod snarlig sæsonstart
 
Som dagens sidste ting fik spillerne hver især foretaget en screening på deres risikoprofil for skader i baglår og lyske. Dermed er alle de nødvendige forbehold for en succesfuld forårssæson på plads, og det er også nødvendigt, for den er lige om hjørnet. De resterende fem runder af Alka Superligaens grundspil er nemlig blevet endeligt fastlagt, som du kan se herunder.
 
Lyngby Boldklubs sidste fem kampe i Alka Superligaens grundspil 2016/2017:
 
Fredag den 17. februar: FC Nordsjælland kl. 18.00 (U)
Fredag den 24. februar: Esbjerg kl. 18.00 (H)
Fredag den 3. marts: FC Midtjylland kl. 20.15 (U)
Lørdag den 11. marts: Viborg kl. 16.00 (H)
Søndag den 19. marts: Brøndby kl. 17.00 (U)
 
 
 
 
 
 
 

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products