David før træningslejr: Rusten skal bankes af

Foto: fodboldbilleder.dk
 
David før træningslejr: Rusten skal bankes af
 
De Kongeblå er netop nu på vej på træningslejr i Spanien, hvor der naturligvis skal spilles en masse fodbold og finpudses nogle detaljer frem mod Superliga-start
 
Lyngby-spillerne mødte i går ind til første træningsdag efter juleferien, og allerede i dag går turen så til Alicante, hvor der venter en ugelang træningslejr. Den glæder cheftræner David Nielsen sig ikke overraskende til, for det bliver en kærkommen mulighed for at gøre status.
 
”Vi skal i gang igen efter en kort pause, så egentlig handler det bare om at få spillet en masse fodbold. Det er en god mulighed for at se, hvordan folk står her tidligt på forårssæsonen, så det glæder vi os til,” siger David Nielsen.
 
Lyngby-cheftræneren var tilfreds, med det han så på årets første træningsdag, hvor spillerne klarede sig godt i de obligatoriske tests. Det giver trænerstaben mulighed for at skrue forventningerne i vejret.
 
”Spillerne har lavet deres program henover ferien, og de er alle i fantastisk forfatning, så vi starter slet ikke fra nul. De kan godt klare, at vi kører lidt på, så det fysiske er jeg ikke så bekymret for. Vi vil i stedet fokusere på at få gang i fodboldbevægelserne, som godt kan være lidt rustne efter sådan en pause,” fortæller David Nielsen.
 
Varmere himmelstrøg og tidlige spadestik
Der er mange gode grunde til at tage på træningslejr, og en af årsagerne er blandt andet de varmere himmelstrøg. Det giver nemlig nogle muligheder på træningsbanen, som det vinterkolde Danmark ikke tillader.
 
”I stedet for at træne i kulde kommer vi ned til nogle lidt mere behagelige omgivelser, hvor vi får bedre muligheder for at gå i dybden med nogle ting på banen sådan rent taktisk. Træningslejren er derfor en oplagt mulighed for at bruge tid på netop det,” lyder det fra Lyngby-cheftræneren.
 
Sidste år lå træningslejren i slut februar som en af de sidste ting på programmet forud for turneringsstart, men i år er det lige omvendt. Det giver nogle andre muligheder, som kan vise sig at blive en fordel for De Kongeblå.
 
”Vi skal jo allerede i gang i Superligaen den 17. februar, så det var vigtigt for os at komme tidligt af sted og få sendt nogle signaler til spillerne, omkring hvad vi gerne vil her i foråret. På den måde samler vi truppen, og når vi kommer hjem, er vi endnu mere målrettede frem mod Superliga-start,” slutter David Nielsen.
 
De Kongeblå skal ikke spille nogen træningskampe på turen, men de kommer til gengæld til at træne to gange dagligt.        
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products