U14-holdet vinder stor turnering

Foto: fodboldbilleder.dk
 
U14-holdet vinder stor turnering
Med maksimalt pointudbytte vandt de unge Lyngby-talenter Right to Dream Park Cup, hvor hold som Machester City, Altinordu FK fra Tyrkiet og Brøndby alle måtte se sig slået af det unge Lyngby-mandskab.
 
Det føles altid godt at vinde i Farum, men når modstanderne er hold som Manchester City, Brøndby og lokalrivalerne fra FC Nordsjælland, er det kun endnu bedre. Det var, hvad det kongeblå U14-hold formåede at gøre, da de i weekenden vandt Right to Dream Park Cup i Farum.
 
De startede turneringen ud fredag med at vinde 2-1 over FC Nordsjælland. Det blev lørdag fulgt op med store triumfer mod henholdsvis Malmö FF og Altinordu FK fra Tyrkiet, der begge måtte lide overlegne nederlag. Malmö FF måtte gå fra banen med et 4-1-nederlag og Altinordu FK gjorde det ikke meget bedre, da de tabte 2-0 til De Kongeblå-talenter.
 
På turneringens tredje og sidste dag skulle Lyngby-spillerne først i kamp mod mægtige Manchester City inden Brøndby ventede i den afsluttende kamp. Manchester City blev sat på plads af det velspillende U14-mandskab og måtte gå fra banen med et 3-0-nederlag, så ventede Brøndby i den sidste kamp. Det blev til endnu en Lyngby-sejr, da de blev slået 2-1.
 
Lyngby-spillerne vandt altså turneringen med 15 point, hvilket var maksimum. En flot skalp for De Kongeblå-talenter, der imponerede i Farum.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy