Generalforsamling udskudt til januar

Bestyrelsen i Lyngby Boldklub A/S har i dag besluttet at udsætte den ordinære generalforsamling til januar og der vil derfor blive udsendt ny indkaldelse til alle aktionærerne hurtigst muligt.

Baggrunden for udsættelsen af generalforsamlingen er, at bestyrelsen er i afsluttende forhandlinger med en investorgruppe om salg af klubben.
Mere end 90 pct. af aktionærerne har givet tilsagn om at de er indstillet på at sælge deres aktier i klubben og det forventes, at den endelige købsaftale kan indgås i starten af januar 2017.

Bestyrelsen har været i dialog med relevante myndigheder m.fl. for at informere om udskydelsen.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME