Hele tre Lyngby-spillere på U19-landsholdet

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Hele tre Lyngby-spillere på U19-landsholdet
Når U19-landsholdet til januar drager mod Cypern på træningslejr, så er Jens Odgaard, Gustav Marcussen og Oskar Snorre alle med i træner Henrik Clausens trup.
 
Lyngby Boldklub har altid lagt meget vægt på talentarbejdet, og det flotte arbejde bliver belønnet i den trup, som U19-landstræneren, Henrik Clausen, netop har udtaget. Her er de tre talentfulde-spillere Jens Odgaard, Gustav Marcussen og Oskar Snorre alle i den trup, der fra 16. til den 23. januar tager på en uges træningslejr til Cypern.
 
De tre unge-spillere har alle været med inde omkring David Nielsens Superliga-mandskab i løbet af efteråret. Jens Odgaard har flere Superliga-kampe på cv’et, og de to andre har været en del af den daglige træning med de voksne Superliga-profiler på Lundtoftevej – samt været inde omkring holdet i forbindelse med reserveholdskampe og pokalkampe.
 
Alle tre spillere er kendte navne omkring diverse danske ungdomslandshold, men det er faktisk kun Gustav Marcussen, der tidligere har spillet minutter for U19-landsholdet. Det bliver spændende at følge udviklingen for de unge Lyngby-talenter, der alle kan være kommende profiler for De Kongeblå.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products