Talenterne lukker efteråret i Randers

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Talenterne lukker efteråret i Randers
 
Efterårssæsonens sidste kamp for U17- og U19-holdet er et klassisk dobbeltopgør mod Randers Freja lørdag eftermiddag
 
Lørdag eftermiddag spiller Lyngbys U17- og U19-hold deres sidste kamp i efteråret, når Randers Freja tager imod i det kronjyske. For U19-talenternes vedkommende er der indbyrdes placeringer på spil, mens U17 skal forsøge at omsætte de positive takter til en resultatmæssig godkendt afslutning på efteråret.
 
U19 i kamp om femtepladsen
Lyngbys U19-talenter møder op til lørdagens kamp med en frisk 2-0-sejr i bagagen, og de tre point luner nok ekstra meget, da de kom i hus mod rivalerne fra FC Nordsjælland. Her leverede De Kongeblå en særdeles god præstation, og de takter må naturligvis meget gerne tages med videre til mødet med Randers, som imidlertid også er fint kørende.
 
Kronjyderne spillede senest 0-0 mod OB, der befinder sig på fjerdepladsen, mens de kampen forinden vandt 4-2 over Silkeborg. I skrivende stund befinder de sig på femtepladsen med 15 point for 10 kampe, og de er således blot et enkelt point foran De Kongeblå, der på sjettepladsen står noteret for 14 point i 10 kampe. En Lyngby-sejr lørdag eftermiddag vil dermed sikre en overvintring på femtepladsen, hvilket uden tvivl må betragtes som mere end godkendt.
 
U17 mangler blot sejrene
På U17-siden er der også indbyrdes placeringer at kæmpe om, for her befinder De Kongeblå sig på niendepladsen med 14 point for 12 kampe, mens Randers på 11. pladsen står noteret for 13 point i 12 kampe. Hvis kronjyderne skal holdes fra fadet, skal Lyngby-spillerne dermed som minimum klare uafgjort, selvom en sejr selvfølgelig langt hellere er at foretrække.
 
Det har det imidlertid knebet med på det seneste, hvor De Kongeblå ellers har præsteret fint, men ikke fået som fortjent. Senest tabte de godt nok retvisende 3-0 til Esbjerg, men i kampen forinden blev det 4-4 mod FC Nordsjælland, der først udlignede dybt inde i overtiden, mens AaB fik 2-2, efter De Kongeblå ellers havde været foran 2-0. Randers er heller ikke inde i en alt for god stime, da deres seneste to kampe er endt med nederlag til Silkeborg og OB på henholdsvis 2-1 og 2-0, så det skal blive interessant at se, hvem der trækker det længste strå.
 
U19-talenterne lægger fra land lørdag klokken 12.15, mens U17-talenterne spiller umiddelbart efter klokken 14.30.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop