Michael Lumb meldt klar – og starter inde mod AGF

foto: fodboldbilleder.dk
Michael Lumb meldt klar – og starter inde mod AGF
 
Lyngbys Michael Lumb er kommet sig på rekordfart oven på sin fibersprængning i højre baglår. Forsvarsprofilen er derfor med Lyngby i Århus – og starter sågar på banen i stedet for Casper Højer.
 
Michael Lumb blev i starten af november skadet i Lyngbys 2-1-sejr over OB, og efter en scanning kunne Lyngbys fysiske sektor konstatere en grad 2 fibersprængning og en normal pause på 4-6 uger – ergo var sæsonen formentlig slut for venstrebacken.
 
Imidlertid har yderligere undersøgelser og et godt genoptræningsforløb gjort Lumb i stand til at vende tilbage til træningsbanen langt hurtigere end forventet. Lumb har trænet under ekstra vågent opsyn fra Lyngbys fysiske stab, og de erklærer nu backen for klar til kamp.
 
”På tidspunktet for den første skanning var udsigten, at han nok var ude for resten af efteråret. Men efterfølgende scanninger har vist at blødningen har været minimal, og derfor ligget på grænsen mellem det vi kalder en grad 1 og en grad 2 fibersprængning. Og dermed kun en 3-ugers pause” fortæller cheffysioterapeut Christian Flindt, der op til dagens kamp igen har testet Michael Lumb – og meldingen er nu, at backen er klar til kamp og til rådighed til aftenens kamp mod AGF:
 
”Lumb har været top professionel i hele forløbet, og i sundhedsstaben har vi kunnet korrigere og justere på behandling og træning dagligt. Det har flyttet hans fysiske formåen kontinuerligt, og derfor er han blevet så hurtigt klart” fortæller Christian Flindt.
 
At Michael Lumb nu er klar til at spille har givet trænerteamet muligheden for at spare Casper Højer i det tætte kampprogram, og derfor har cheftræner David Nielsen og hans team valgt at sende Michael Lumb direkte ind i kamptruppen – og startopstillingen. Casper Højer sidder til gengæld over sammen med Kristoffer Larsen, Kim Ojo og Frederik Gytkjær, der også sies fra 21-mandstruppen til kampen.
 
Der er kick-off på Ceres Park i Århus klokken 18.00.
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy