Michael Lumb meldt klar – og starter inde mod AGF

foto: fodboldbilleder.dk
Michael Lumb meldt klar – og starter inde mod AGF
 
Lyngbys Michael Lumb er kommet sig på rekordfart oven på sin fibersprængning i højre baglår. Forsvarsprofilen er derfor med Lyngby i Århus – og starter sågar på banen i stedet for Casper Højer.
 
Michael Lumb blev i starten af november skadet i Lyngbys 2-1-sejr over OB, og efter en scanning kunne Lyngbys fysiske sektor konstatere en grad 2 fibersprængning og en normal pause på 4-6 uger – ergo var sæsonen formentlig slut for venstrebacken.
 
Imidlertid har yderligere undersøgelser og et godt genoptræningsforløb gjort Lumb i stand til at vende tilbage til træningsbanen langt hurtigere end forventet. Lumb har trænet under ekstra vågent opsyn fra Lyngbys fysiske stab, og de erklærer nu backen for klar til kamp.
 
”På tidspunktet for den første skanning var udsigten, at han nok var ude for resten af efteråret. Men efterfølgende scanninger har vist at blødningen har været minimal, og derfor ligget på grænsen mellem det vi kalder en grad 1 og en grad 2 fibersprængning. Og dermed kun en 3-ugers pause” fortæller cheffysioterapeut Christian Flindt, der op til dagens kamp igen har testet Michael Lumb – og meldingen er nu, at backen er klar til kamp og til rådighed til aftenens kamp mod AGF:
 
”Lumb har været top professionel i hele forløbet, og i sundhedsstaben har vi kunnet korrigere og justere på behandling og træning dagligt. Det har flyttet hans fysiske formåen kontinuerligt, og derfor er han blevet så hurtigt klart” fortæller Christian Flindt.
 
At Michael Lumb nu er klar til at spille har givet trænerteamet muligheden for at spare Casper Højer i det tætte kampprogram, og derfor har cheftræner David Nielsen og hans team valgt at sende Michael Lumb direkte ind i kamptruppen – og startopstillingen. Casper Højer sidder til gengæld over sammen med Kristoffer Larsen, Kim Ojo og Frederik Gytkjær, der også sies fra 21-mandstruppen til kampen.
 
Der er kick-off på Ceres Park i Århus klokken 18.00.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products