Ubesejrede FCK gæster Lyngby Stadion

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Ubesejrede FCK gæster Lyngby Stadion
 
Alka Superligaens suveræne tophold, FC København, gæster lørdag aften Lyngby Stadion i et formodentligt spændende opgør
 
Lørdag aften venter en af sæsonens sværeste opgaver for De Kongeblå, når Alka Superligaens suveræne førerhold, FC København, gæster Lyngby Stadion. De forsvarende danske mestre har endnu ikke tabt i ligaregi i denne sæson, hvor de indtil videre står noteret for hele 41 point for 17 kampe. Det giver et pointsnit på imponerende 2,4 pr. kamp og desuden et forspring på ni point ned til Brøndby på andenpladsen.
 
Modsat De Kongeblå var FCK i aktion så sent som i tirsdags, da de spillede 0-0 mod Porto i Champions League. Ved den lejlighed måtte Ståle Solbakken se bort fra sin sædvanlige frontduo, Andreas Cornelius og Federico Santander, og meget kunne tyde på, at det også bliver tilfældet lørdag på Lyngby Stadion. Det betyder imidlertid ikke, at Lyngby-spillerne skal forvente nogen nem opgave, for FCK råder stadig over prominente, offensive landsholdsnavne som Andrija Pavlovic, Rasmus Falk, Benjamin Verbic og Thomas Delaney.
 
De to sidstnævnte har da også allerede markeret sig mod De Kongeblå i indeværende sæson, for de kom begge på måltavlen i det omvendte opgør i sæsonpremieren tilbage i juli måned. Her sejrede FCK 3-0, og tager man et dybere kig på statistikken, lover det da heller ikke godt for De Kongeblå. De har nemlig ikke formået at besejre FCK en eneste gang i løbet af de seneste ti indbyrdes opgør – tre af disse var træningskampe – og hele ni af møderne er endt med FCK-sejr.
 
Det skal der naturligvis gerne ændres på lørdag aften, og til at fuldføre den opgave har trænerstaben valgt 19 spillere, hvoraf en enkelt sorteres fra en time før kampstart. I forhold til kampen mod Horsens glider Frederik Gytkjær ud af truppen, mens Philip Rasmussen og stortalentet Jens Odgaard til gengæld er med blandt de foretrukne.  
 
Lyngbys trup til kampen mod FCK:
1. Jesper Hansen (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 4. Mathias Tauber, 5. Martin Ørnskov, 7. Jesper Christjansen, 8. Lasse Rise, 9. Lasse Fosgaard, 13. Alexander Munksgaard, 14. Philip Rasmussen, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. Mikkel Rygaard, 22. Bror Blume, 23. Jens Odgaard, 24. Thomas Sørensen, 27. Kim Ojo, 30. Hallgrimur Jonasson
 
Lørdagens opgør fløjtes i gang klokken 18.00 på Lyngby Stadion, men allerede klokken 16.00 åbner dørene til Faxe Kondi Fan Zone. Man kan købe billet online via dette link, og derudover anbefaler vi, at alle kommer i god tid og desuden noterer sig de ekstra forholdsregler, der er i forbindelse med kampen. Det kan du læse meget mere om her.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products