Talenterne møder AaB på udebane

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Talenterne møder AaB på udebane
 
De kongeblå U17- og U19-talenter møder lørdag eftermiddag to AaB-hold med vidt forskellige formkurver
 
I sidste weekend var Lyngbys U17- og U19-mandskaber en tur i Esbjerg, og i denne weekend venter endnu en lang udebanetur til Jylland, når AaB lørdag eftermiddag tager imod De Kongeblå på eget græs. Her skal U19-talenterne forsøge at revanchere sidste weekends 0-2-nederlag, mens U17 skal videre fra deres uheldige oplevelse med en afbrudt kamp på grund af lyn og torden.
 
U19 møder formsvagt AaB-hold
På U19-siden venter der De Kongeblå et resultatmæssigt dårligt kørende AaB-mandskab. De bolsjestribede talenter lagde ellers flot fra land i indeværende sæson og sikrede sig otte point i de første fire kampe, men siden da er det gået gevaldigt ned ad bakke. Faktisk er det gået så skidt, at AaB-talenterne har tabt de seneste fem kampe, og de befinder sig derfor ikke overraskende i den tunge ende af tabellen, hvor de på tiendepladsen står noteret for otte point i ni kampe.
 
En lille smule bedre ser det ud for De Kongeblå, som på rækkens ottendeplads står noteret for 11 point i 8 kampe. Senest tabte de som nævnt med 2-0 til Esbjerg efter en dårlig første halvleg, men kan Lyngby-spillerne genfinde deres opløftende spil fra anden halvleg af den kamp, og fra flere andre kampe i løbet af sæsonen, bør der være mulighed for tre point mod de pressede AaB-talenter.
 
Sejrsvant AaB-mandskab venter U17
På U17-siden ser tingene noget anderledes ud for AaB-talenterne, for her har nordjyderne ikke tabt i seks kampe i træk. Fem af disse er endda endt med sejr, og det rækker i skrivende stund til en tredjeplads for de bolsjestribede, der står noteret for 20 point i 11 kampe. Værd at bemærke er det desuden, at AaB-talenterne kun tabte snævert til rækkens to tophold, FCK og Brøndby, så der venter altså De Kongeblå en svær opgave lørdag eftermiddag.
 
Den bliver ikke gjort lettere af Lyngby-spillernes udebaneform, for indtil videre er det ikke lykkedes dem at få point på fremmed græs i denne sæson. Det er dog aldrig helt til at vide, hvilken dag de kongeblå talenter rammer, og de har flere gange i løbet af sæsonen vist skræmmende styrke, ikke mindst offensivt, mod blandt andet OB og HB Køge. Aktuelt befinder De Kongeblå sig p&ariaring; rækkens tiendeplads med 12 point for 9 kampe.
 
De to kampe fløjtes begge i gang klokken 13.00.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop