Talenterne møder Esbjerg i dobbeltopgør

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Talenterne møder Esbjerg i dobbeltopgør
 
Lyngbys U17- og U19-mandskaber drager lørdag en tur til Esbjerg, hvor der venter et klassisk dobbeltopgør mod vestjydernes talenter
 
U19 møder endnu et tophold
U19-talenterne skal først i aktion, når de allerede klokken 12.00 åbner ballet mod esbjerggenserne. Her venter en svær opgave, for vestjyderne indtager en øjeblikkelig andenplads med 15 point for 9 kampe og en målscore på 26-18, hvilket gør dem til rækkens suverænt mest scorende hold. Derudover er de ubesejrede i de seneste tre kampe, som har kastet to sejre og en uafgjort af sig, så det er et formstærkt Esbjerg-mandskab, De Kongeblå møder.
 
Lyngby-spillerne bør imidlertid heller ikke være helt blottede for selvtillid, for selvom de senest måtte nøjes med 1-1 mod et andet tophold, OB, var de centimeter fra en sejr mod fynboerne. Hele fem gange var træværket dog i vejen i løbet af kampen, men kan De Kongeblå tilspille sig samme muligheder denne gang, bør der være garanti for flere scoringer. Yderligere bør det fungere som en motivationsfaktor, at Esbjerg-talenterne kun er fire point foran – endda for to kampe mere end Lyngby – så en sejr vil for alvor bringe De Kongeblå fra deres sjetteplads og ind i topkampen.
 
U17 skal vaske stort nederlag af sig
Klokken 14.15 er det så U17-holdenes tur, og her skal De Kongeblå forsøge at vaske sidste uges 0-5-nederlag til FCK af sig. Det gøres naturligvis bedst med en sejr mod et Esbjerg-mandskab, som på rækkens femteplads står noteret for 16 point i 11 kampe. Størstedelen af disse er kommet på hjemmebane, men i seneste spillerunde blev en ellers flot sejrsstime brudt, da Viborg fik 1-1 hos vestjyderne. Før det var det blevet til et 1-2-nederlag ude mod AGF, så man kan ikke ligefrem sige, at esbjerggenserne er godt kørende.
 
Det samme kan man sige om Lyngby-talenterne, som har været meget svingende i løbet af sæsonen. Indtil videre er det blevet til 12 point i 9 kampe og en aktuel niendeplads, og det bemærkelsesværdige er her, at De Kongeblå på intet tidspunkt har spillet uafgjort. Fire sejre og fem nederlag er det blevet til, blandt andet overbevisende sejre på 3-0- og 6-0 over henholdsvis OB og HB Køge, men altså også sidste uges 0-5-nederlag til topholdet FCK. Hvis det lykkes at få sæsonens femte sejr mod Esbjerg, vil De Kongeblå blot være et point efter dem, selvom de har spillet to kampe færre.

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products