Marcussen bombede for U19-landsholdet

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Marcussen bombede for U19-landsholdet
 
Gustav Marcussen scorede en enkelt gang i U19-landsholdets 1-3-nederlag til Bulgarien, mens Oliver Kjærgaard bar anførerbindet
 
Det danske U19-landshold er i disse dage samlet i Bulgarien, hvor de spiller tre vigtige EM-kvalifikationskampe mod Hviderusland, Bulgarien og Portugal. Med på turen er Lyngby-talenterne Oliver Kjærgaard og Gustav Marcussen, men i danskernes første kamp mod Hviderusland måtte de tage plads på bænken fra kampens start.
 
Derfra kunne de se et altdominerende dansk landshold skille hviderusserne ad, og på blandt andet en scoring af det tidligere Lyngby-talent Jacob Bruun Larsen var stillingen 4-0 ved pausen. I anden halvleg gjorde den nuværende Dortmund-spiller det til 5-0, inden han lod sig udskifte og erstatte af Gustav Marcussen, som dermed fik lidt over 20 minutter på banen. Oliver Kjærgaard måtte til gengæld blive på bænken hele kampen, som endte 5-0.
 
I den næste kamp to dage senere mod værterne Bulgarien fik begge Lyngby-talenter derimod lov til at starte inde. Oliver Kjærgaard startede på den centrale midtbane – endda med anførerbindet om armen – mens Gustav Marcussen startede på venstre kant, og sidstnævnte skulle kun bruge 11 minutter på at gøre sig bemærket. Lyngby-fløjen spillede først Jacob Johansson fri, og da hans forsøg blev afværget, kom Marcussen til og kanonerede riposten i nettet til 1-0. Desværre fik bulgarerne kort efter udlignet den føring, og sidenhen kom de også på både 2-1 og 3-1, hvilket blev kampens slutresultat.
 
Næste og sidste kamp for U19-landsholdet i denne omgang er på tirsdag den 15. november mod Portugal.  
 

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products