Lyngby-talentet scorede i en EM-kvalkamp mod Bulgarien

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Marcussen bombede for U19-landsholdet
 
Gustav Marcussen scorede en enkelt gang i U19-landsholdets 1-3-nederlag til Bulgarien, mens Oliver Kjærgaard bar anførerbindet
 
Det danske U19-landshold er i disse dage samlet i Bulgarien, hvor de spiller tre vigtige EM-kvalifikationskampe mod Hviderusland, Bulgarien og Portugal. Med på turen er Lyngby-talenterne Oliver Kjærgaard og Gustav Marcussen, men i danskernes første kamp mod Hviderusland måtte de tage plads på bænken fra kampens start.
 
Derfra kunne de se et altdominerende dansk landshold skille hviderusserne ad, og på blandt andet en scoring af det tidligere Lyngby-talent Jacob Bruun Larsen var stillingen 4-0 ved pausen. I anden halvleg gjorde den nuværende Dortmund-spiller det til 5-0, inden han lod sig udskifte og erstatte af Gustav Marcussen, som dermed fik lidt over 20 minutter på banen. Oliver Kjærgaard måtte til gengæld blive på bænken hele kampen, som endte 5-0.
 
I den næste kamp to dage senere mod værterne Bulgarien fik begge Lyngby-talenter derimod lov til at starte inde. Oliver Kjærgaard startede på den centrale midtbane – endda med anførerbindet om armen – mens Gustav Marcussen startede på venstre kant, og sidstnævnte skulle kun bruge 11 minutter på at gøre sig bemærket. Lyngby-fløjen spillede først Jacob Johansson fri, og da hans forsøg blev afværget, kom Marcussen til og kanonerede riposten i nettet til 1-0. Desværre fik bulgarerne kort efter udlignet den føring, og sidenhen kom de også på både 2-1 og 3-1, hvilket blev kampens slutresultat.
 
Næste og sidste kamp for U19-landsholdet i denne omgang er på tirsdag den 15. november mod Portugal.  
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop