De Kongeblå fik onsdag aften en lektion på eget græs

Foto: fodboldbilleder.dk
 
U17 tabte stort til kyniske FCK
 
De kongeblå talenter fik en lektion i kynisme og effektivitet, da de onsdag aften tabte med 5-0 til FCK
 
Lad os slå det fast med det samme: 5-0 lyder af meget, og der skal da heller ikke herske nogen som helst tvivl om, at FCK onsdag aften vandt fortjent på Lyngby Stadion. Men at det endte med så overbevisende cifre, var ikke nødvendigt.
 
De Kongeblå kom ellers fint ud af starthullerne mod de ubesejrede gæster, og Lyngby-lejren var nok pænt tilfreds med, at ingen af holdene for alvor var farlige den første halve time. Presspillet fungerede fint i perioder, og det blev da også til enkelte chancer – fortrinsvis langskud – og pænt spil fra De Kongeblås side.
 
Efter en halv time gik den dog ikke længere, for her fik FCK for første gang i kampen for alvor trykket Lyngby-spillerne tilbage i eget felt. I den forbindelse endte et indlæg lidt tilfældigt på kanten af feltet, og her kom Marcus Porsgrunn til og sparkede 1-0-målet i kassen. Den føring varede ved indtil kort før pausen, hvor gæsterne igen viste stor kynisme. Et Lyngby-boldtab blev lynhurtigt straffet, og i løbet af få sekunder lå bolden igen i nettet, efter at Ahmed Daghim som sidste mand havde sat hovedet på.  
 
En ærgerlig afslutning på første halvleg, og starten på anden blev desværre ikke bedre. Godt nok sendte Rasmus Beyer tidligt et kvalificeret forsøg af sted mod mål, men i det efterfølgende angreb gjorde Oliver Andersen det til 3-0 efter vedholdende FCK-spil. Dermed så det meget svært ud for De Kongeblå, som nok endegyldigt mistede håbet, da Alexander Hjælmhof ti minutter senere gjorde det til 4-0 på et flot langskud, som susede ind bag en sagesløs Alexander Hasmark i Lyngby-målet.
 
Med fem minutter tilbage satte Victor Jensen det sidste søm i kisten, da han lukkede og slukkede til slutresultatet 5-0. Både Elias Fosgrau og Oliver Bjerregaard havde efterfølgende muligheder til at pynte på resultatet, men det lykkedes ikke. Med nederlaget dumper De Kongeblå ned på niendepladsen, hvor de står noteret for 12 point i 9 kampe. FCK fortsætter deres ubesejrede stime og rykker samtidig op på førstepladsen med 23 point for 9 kampe.  
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products