Michael Lumb misser resten af efteråret

foto: fodboldbilleder.dk
Michael Lumb misser resten af efteråret
 
Lyngbys venstreback Michael Lumb er efter alt at dømme færdig for efteråret. En fibersprængning i højre baglår forhindrer backen i at repræsentere De Kongeblå.
 
Efter små tyve minutter af gårsdagens 2-1-sejr over OB måtte Lyngbys Michael Lumb lade sig udskifte med Casper Højer med en skade i det højre baglår. Dagen efter er backen blevet behandlet og undersøgt yderligere, og det er med beskeden om at efteråret formentlig er slut for Lumbs vedkommende.
 
”Lumb er blevet scannet i dag, og ud fra billederne har vi kunne bekræfte den mistanke vi fik i Odense i går. Han har fået en grad 2 fibersprængning med en mindre blødning i musklen, og den umiddelbare melding er at han formentlig ikke kommer i kamp i resten af efteråret” lyder det fra Lyngbys cheffysioterapeut Christian Flindt.
 
Michael Lumb har været en central spiller for De Kongeblå og har spillet 15 ud af 16 Superligakampe i indeværende efterår. Men selvom trænerteamet nu må se bort fra et af de sikre kort i startopstillingen, så er cheftræner David Nielsen ikke nervøs.
 
”Michael har leveret et meget højt niveau i både træning og kamp, så det er selvfølgelig et slag for os. Han har spillet mange kampe og været en central skikkelse både på og uden for banen, hvor han har leveret varen og vist hvor vigtig han med sin rutine er for vores trup. Når det så er sagt, så er vi helt rolige i forhold til afløseren og kan derfor give Lumb den tid han skal bruge for at komme sig helt over skaden” lyder det fra cheftræner David Nielsen.
 
Michael Lumb kom til Lyngby fra FC Vestsjælland i sommeren 2015, og etablerede sig hurtigt som fast mand. I alt er venstrebacken noteret for 38 kampe for De Kongeblå.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products