De kongeblå talenter spiller mod FCK onsdag aften

Foto: fodboldbilleder.dk
 
U17 får besøg af ubesejrede FCK
 
Lyngbys U17-talenter kan onsdag aften tage den femte hjemmesejr i træk, når topholdet FC København kigger forbi
 
Blot fire dage efter lørdagens overbevisende 3-0-sejr over OB skal Lyngbys U17-talenter onsdag aften igen i aktion på eget græs. Denne gang gælder det FC København, og det er en noget anden opgave, end den De Kongeblå stod over for lørdag.
 
Sidste sæson vandt FCK U17 Ligaen overbevisende, og i denne sæson er de indtil videre fortsat, hvor de slap. I skrivende stund befinder de sig på en andenplads med 20 point for otte kampe, og dermed er det kun Brøndby – der har spillet en kamp mere – som er bedre placeret. Med en sejr på Lyngby Stadion vil FCK dog kunne overtage førstepladsen og desuden udbygge deres stime af ubesejrede kampe, da de endnu ikke har tabt i denne sæson.
 
Helt det samme kan De Kongeblå ikke bryste sig af, men de kan til gengæld glæde sig over en fremragende hjemmebaneform. Samtlige fire kampe på eget græs har nemlig indtil videre udmøntet sig i sejre og en samlet målscore på hele 15-3, hvilket i skrivende stund rækker til en ottendeplads. Her står de noteret for 12 point i otte kampe.
 
Trods modstanderen er der altså pæne muligheder, og selvtilliden bør bestemt ikke fejle noget hos Lyngby-spillerne, som også bør hæfte sig ved, at FCK i seneste spillerunde viste små tegn på svaghed, da de spillede 3-3 mod Viborg. Om det lykkes De Kongeblå at drage fordel af hjemmebanemomentum, får vi svar på onsdag aften klokken 18.30 på Lyngby Stadion, hvor de to mandskaber sætter hinanden i stævne.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop