De Kongeblå gæster formsvage OB

Foto: fodboldbilleder.dk
 
De Kongeblå gæster formsvage OB
 
Søndag middag gælder det OB på udebane, hvor De Kongeblå forhåbentlig kan komme tilbage på sejrssporet
 
Efter to hjemmebanekampe i træk er det søndag eftermiddag igen blevet tid til en udebanetur for De Kongeblå, som møder OB på EWII Park i Alka Superligaens 16. spillerunde. Her skal Lyngby-spillerne tilbage på sporet, efter deres ubesejrede stime på seks kampe blev brudt med sidste weekends 0-2-nederlag til Randers.
 
Helt så skidt gik det ikke for Kent Nielsens tropper i sidste spillerunde, hvor de klarede 1-1 med Silkeborg. Til gengæld har fynboernes sæson som helhed været alt andet end tilfredsstillende, og de blå- og hvidstribede kan indtil videre kun notere sig 11 point for 15 kampe og tilmed tage den tvivlsomme pris som rækkens mindst scorende mandskab. Det rækker til en aktuel placering næstnederst i tabellen, hvor kun Esbjerg har klaret sig dårligere.
 
Tager man et kig på OB’s form, er det da heller ikke så overraskende, at de befinder sig i bunden. Regner man pokalturneringen med, er de tre kampe før 1-1-deleren i Silkeborg alle endt i nederlag, og man skal således tilbage til den 30. september for at finde seneste OB-sejr, som dengang lød på 2-1 over AGF. Fynboerne kan derimod finde trøst i at have overhånden i indbyrdes opgør mod De Kongeblå, hvor de har vundet fem af de seneste ti møder. Kun ét af disse har imidlertid fundet sted senere end sæsonen 2012/13, og det var i indeværende sæson, hvor De Kongeblå i den omvendte kamp fik sit første point i årets Alka Superliga.
 
Det kom i stand efter to Jeppe Kjær-scoringer, der vendte et truende 0-2-nederlag til 2-2, og den bedrift får Lyngby-topscoreren måske mulighed for at gentage i søndagens opgør. I hvert fald er han en del af den udvalgte 19-mandstrup, som i forhold til Randers-kampen får selskab af offensivspillerne Emil Larsen og Jens Odgaard. Ud glider til gengæld en sygdomsramt Lasse Rise, mens en enkelt spiller desuden sorteres fra en time før kampstart.
 
Lyngbys trup til kampen mod OB:
1. Jesper Hansen (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 5. Martin Ørnskov, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 13. Alexander Munksgaard, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. Mikkel Rygaard, 22. Bror Blume, 23. Jens Odgaard, 24. Thomas Sørensen, 25. Emil Larsen, 27. Kim Ojo, 30. Hallgrimur Jonasson
 
Søndagens opgør fløjtes i gang klokken 12.00 på EWII Park af kampens dommer, Morten Krogh. Tager du ikke turen til Odense, kan kampen følges på TV3 Sport 1.
 

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products