Lørdag møder U17 og U19 OB's talenter på Lyngby Stadion

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Talenterne lægger for mod OB
 
Lørdag eftermiddag gæster OB’s talenter Lyngby Stadion, hvor De Kongeblås U17- og U19-hold byder op til dans
 
Mens David Nielsen og co. søndag er en tur i Ådalen for at møde OB, prøver De Kongeblås U17- og U19-talenter allerede lørdag eftermiddag kræfter med de blå- og hvidstribede. Her tager Lyngby-talenterne nemlig imod OB’s ditto i et dobbeltopgør på Lyngby Stadion.
 
U19 møder stærkt OB-hold
På U19-siden kommer De Kongeblå til at krydse klinger med et OB-mandskab, som indtil videre i sæsonen har klaret sig overbevisende. Godt nok løb de i seneste spillerunde ind i et 1-4-nederlag til Esbjerg, men i de resterende fem kampe er det blevet til fire sejre og kun et enkelt nederlag til topholdet FC Midtjylland. Det rækker i alt til 12 point og en aktuel fjerdeplads i U19 Ligaen.
 
Helt så godt har De Kongeblå ikke klaret sig, men det betyder nu ikke, at pointhøsten har været dårlig. Tværtimod er Lyngby-spillerne før kampen kun to point efter fynboerne, og i skrivende stund befinder de sig på en sjetteplads med ti point for seks kampe. Senest blev det til en 3-1-sejr i Silkeborg, og dermed bør De Kongeblå være fulde af fornyet selvtillid forud for lørdagens opgør.
 
U17 med skræmmende hjemmebaneform
På U17-niveau ser det lidt anderledes ud, for her befinder begge mandskaber sig i rækkens nederste halvdel. OB har blot skaffet syv point i otte kampe, hvilket rækker til en 11. plads, og så er det oven i købet kun lykkedes dem at få et enkelt point i fire udebanekampe.
 
Det er sød musik i de kongeblå ører, for Lyngby-talenterne har omvendt gjort rent bord i deres hidtidige hjemmebanekampe, som har ført ni point med sig i tre forsøg. Den flotte statistik skal gerne vedligeholdes lørdag eftermiddag, så De Kongeblå kan avancere fra den tiendeplads, de lige nu befinder sig på.
 
Lørdagens program begynder klokken 13.00 på Lyngby Stadion, hvor U19-talenterne lægger for, og klokken 15.15 er det så i vanlig stil U17-holdenes tur. Vi håber naturligvis, at mange vil trodse kulden og kigge forbi for at støtte De Kongeblå i jagten på seks point mod OB’s talenter.
 

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products