Lyngby-talenter udtaget til EM-kvalkampe

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-talenter udtaget til EM-kvalkampe
 
Gustav Marcussen og Oliver Kjærgaard er begge blevet udtaget til det danske U19-landsholds EM-kvalifikationskampe i Bulgarien
 
Lyngby-talenterne Gustav Marcussen og Oliver Kjærgaard er blandt de 18 udvalgte, som den danske U19-landstræner Henrik Clausen har udtaget til tre EM-kvalifikationskampe i november. Her gælder det Hviderusland, værterne Bulgarien og Portugal henholdsvis den 10., 12. og 15. november i Sliven, og dermed kan de to Lyngby-talenter se frem til nogle store oplevelser.
 
Både Marcussen og Kjærgaard gør sig til dagligt på De Kongeblås U19-hold, og begge spillere har også fået rigeligt spilletid på klubbens reservehold og i dette års DBU Pokal. Kjærgaard fik tilmed officiel seniordebut i sidste sæsons Bet25 Liga, og den unge midtbanespiller blev for ikke så længe siden belønnet for sine lovende takter med en ny kontrakt gældende til sommeren 2019.
 
I landsholdssammenhæng er Kjærgaard også den mest rutinerede af de to med i alt ti ungdomslandskampe fordelt på U18- og U19-landsholdet, hvor det er blevet til to scoringer. Marcussen kan kun bryste sig af fire optrædener i rødt og hvidt – to på U18-landsholdet og to på U19-landsholdet – men i de få kampe har Lyngby-dribleren til gengæld imponeret med hele fire scoringer.
 
Hverken Kjærgaard eller Marcussen går glip af kampe for De Kongeblå som resultat af deres udtagelse, da U19 Ligaen i den weekend ligger stille netop på grund af landskampspause.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop