De Kongeblå Superliga-spillere har startet en indsamling

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-spillerne går sammen om indsamling til kræftramte Mikkel
Thomas Guldborg Christensen er tovholder på en indsamling, der skal hjælpe en ung kræftramt dreng ved navn Mikkel og hans familie.
 
En storartet indsamling er sat i gang af Lyngby-profilerne med et godt formål for øje. Forsvarsspilleren Thomas Guldborg Christensen har stået for at få indsamlingen på benene, hvor han, på baggrund af egne erfaringer, håber, de kan hjælpe Mikkel og hans familie med midler til behandling:
 
”Jeg har selv haft denne her forfærdelige sygdom helt tæt på i den nærmeste familie. Jeg ved, hvor skrækkeligt det er. Jeg synes derfor, det er vigtigt at gøre, hvad man kan for at hjælpe,” fortæller Thomas Guldborg Christensen.
 
Det flotte initiativ fra Lyngby-spillerne er sat i verden med tanke på at gøre tilværelsen lettere for Mikkels familie og samle penge ind, der kan hjælpe med behandlingen:
 
”Vi håber på at kunne give Mikkel en rigtig god oplevelse, hjælpe med nogle penge til behandling og sørge for at familien får nogle gode dage,” siger Thomas Guldbog Christensen om tiltaget.
 
Mikkel er ramt af kræft i hjernen, og hvis man ønsker at hjælpe til, kan man gå ind og byde på mange forskellige ting på Facebook, hvor man både kan gøre en god handel og tjene ind til et godt formål:
 
”Man kan byde på forskellige trøjer, man kan byde på angrebstræning med Frederik Gytkjær og Jeppe Kjær, man kan endda byde på at komme på date med Superliga-profilerne Mikkel Rygaard og Kristoffer Larsen, samt meget mere,” fortæller forsvarsspilleren.
 
Du kan læse alt om de forskellige ting, der er sat til auktion, via linket nederst i artiklen. 
 
https://www.facebook.com/events/1602035023425242/
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy