U17 og U19 skal lørdag en tur til Silkeborg i jagten på point

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Talenterne drager til Søhøjlandet 
 
Lørdag eftermiddag spiller både U17- og U19-talenterne på udebane mod Silkeborg
U19 klar igen efter pause
På U19-siden befinder de to mandskaber sig side om side i tabellen, hvor de hver især står noteret for syv point. Silkeborg har dog spillet en kamp mere end De Kongeblå og har indtil videre lidt tre nederlag, vundet to kampe og spillet en enkelt uafgjort, mens Lyngby-spillerne har en statistik, der hedder to sejre, én uafgjort og to nederlag. De to mandskaber befinder sig på rækkens niende- og tiendeplads, hvor Silkeborg kun indtager en bedre placering grundet deres målscore.
 
De Kongeblå har ikke været i kamp i ligaregi siden et besøg hos FC Midtjylland for to uger siden, hvor det desværre blev til et 0-3-nederlag. Midtjyderne fører da også ligaen og har indtil videre fejet tæt på al modstand af vejen, så Lyngby-spillerne skal hurtigt glemme det nederlag og i stedet fokusere på at komme tilbage på sejrssporet mod Silkeborg. Værterne fra Søhøjlandet har nogenlunde samme agenda, for de tabte i sidste weekend med 2-1 til viceduksene fra OB, selvom de før kampen ellers havde vundet to kampe i streg.
 
På forhånd ligner det altså et tæt opgør mellem to mandskaber, som med tre point kan avancere pænt i den tætte U19 Liga, hvis andre resultater flasker sig. De Kongeblå er oven i købet mindst én kamp efter flere af ligaens andre hold og er i skrivende stund blot seks point fra FC Midtjylland på førstepladsen. Om det lykkes at komme tættere på, finder vi ud af på lørdag klokken 13.00, når opgøret på Søholt Idrætsanlæg fløjtes i gang.
 
U17 skal ride videre på bølgen
Hos U17 gør en noget anderledes situation sig gældende, både hvad angår De Kongeblå og rækken generelt. I forhold til sidstnævnte er der langt større spredning end i U19 Ligaen, og Brøndby og FCK er således allerede ved at stikke af i toppen. De Kongeblå befinder sig derimod stabilt midt i rækken på en niendeplads, hvor de står noteret for ni point for seks kampe, mens Silkeborg to placeringer længere nede har syv point for otte kampe.
 
Efter to nederlag i træk kom Lyngby-spillerne i sidste weekend i den grad tilbage på sejrssporet, da HB Køge blev besejret med hele 6-0 i en ren magtdemonstration. Kan De Kongeblå genfinde bare en smule af de takter, er der gode chancer for point mod et Silkeborg-mandskab, som har tabt sine seneste tre kampe. Ligesom det er tilfældet på U19-siden, er Lyngbys U17-talenter også mindst én kamp efter resten af ligaens hold på nær FC København, og med en sejr kan de derfor bevæge sig op i rækkens øverste halvdel.
 
Arbejdet skal dog først gøres færdigt, og om De Kongeblå formår det, bliver vi klogere på lørdag fra klokken 15.15, hvor de krydser klinger med Silkeborg umiddelbart efter U19-holdenes opgør.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products