Odgaard dobbelt målscorer for U18-landsholdet

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Odgaard dobbelt målscorer for U18-landsholdet
 
Både Jens Odgaard og Oskar Snorre var i aktion for det danske U18-landshold, som netop har spillet to venskabskampe mod Hviderusland
 
Det danske U18-landsholds sidste opgave i år var to venskabskampe mod Hviderusland, som blev spillet henholdsvis den 18. oktober på Skjern Stadion og den 20. oktober på Vildbjerg Stadion. I vanlig stil var Jens Odgaard og Oskar Snorre blandt U18-landstræner Claus Nørgaards udvalgte, og i den første kamp fik de to Lyngby-talenter endda chancen fra start.
 
Her skulle der gå 38 minutter, før kampens første scoring blev sat ind, og uheldigvis var det hviderusserne, som tegnede sig for den. Kort efter svarede danskerne dog igen ved Mads Bech, inden gæsterne for anden gang fik passeret Snorre i det danske mål, hvorfor stillingen var 1-2 ved pausen. I anden halvleg udlignede Jeppe Okkels, og derfra tog Odgaard over og afgjorde sagerne til danskernes fordel.
 
Først viste Lyngby-angriberen sin klasse, da en lidt tilfældig bold dumpede ned omkring ham, hvorefter han på fornem vis afskar sin oppasser og knaldede kuglen i nettet med sit venstreben. Med cirka tyve minutter tilbage af opgøret tog Odgaard så højrebenet i brug, da han denne gang på fornem vis lobbede bolden ind over hviderussernes keeper og i kassen til slutresultatet 4-2.
 
I den anden kamp to dage senere var Snorre henvist til bænken i samtlige 90 minutter, mens Odgaard startede og fik i alt 63 minutter. Her viste de danske drenge sig fra deres mindre prangende side, og på en scoring af Søren Mortensen måtte de nøjes med 1-1 mod Hviderusland.
 
Oskar Snorre står nu noteret for i alt 15 ungdomslandskampe, mens Jens Odgaard har spillet hele 29 af slagsen og tilmed scoret 14 gange.
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy