Både Jens Odgaard og Oskar Snorre viste sig frem i rødt og hvidt

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Odgaard dobbelt målscorer for U18-landsholdet
 
Både Jens Odgaard og Oskar Snorre var i aktion for det danske U18-landshold, som netop har spillet to venskabskampe mod Hviderusland
 
Det danske U18-landsholds sidste opgave i år var to venskabskampe mod Hviderusland, som blev spillet henholdsvis den 18. oktober på Skjern Stadion og den 20. oktober på Vildbjerg Stadion. I vanlig stil var Jens Odgaard og Oskar Snorre blandt U18-landstræner Claus Nørgaards udvalgte, og i den første kamp fik de to Lyngby-talenter endda chancen fra start.
 
Her skulle der gå 38 minutter, før kampens første scoring blev sat ind, og uheldigvis var det hviderusserne, som tegnede sig for den. Kort efter svarede danskerne dog igen ved Mads Bech, inden gæsterne for anden gang fik passeret Snorre i det danske mål, hvorfor stillingen var 1-2 ved pausen. I anden halvleg udlignede Jeppe Okkels, og derfra tog Odgaard over og afgjorde sagerne til danskernes fordel.
 
Først viste Lyngby-angriberen sin klasse, da en lidt tilfældig bold dumpede ned omkring ham, hvorefter han på fornem vis afskar sin oppasser og knaldede kuglen i nettet med sit venstreben. Med cirka tyve minutter tilbage af opgøret tog Odgaard så højrebenet i brug, da han denne gang på fornem vis lobbede bolden ind over hviderussernes keeper og i kassen til slutresultatet 4-2.
 
I den anden kamp to dage senere var Snorre henvist til bænken i samtlige 90 minutter, mens Odgaard startede og fik i alt 63 minutter. Her viste de danske drenge sig fra deres mindre prangende side, og på en scoring af Søren Mortensen måtte de nøjes med 1-1 mod Hviderusland.
 
Oskar Snorre står nu noteret for i alt 15 ungdomslandskampe, mens Jens Odgaard har spillet hele 29 af slagsen og tilmed scoret 14 gange.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products