Tre Lyngby-talenter udtaget til futuresamling

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Tre Lyngby-talenter udtaget til futuresamling
 
Lyngby-talenterne Oliver Bjerregaard, Mads Sindholt og Emil Stanley er blevet udtaget til futurelandsholdssamling
 
Inden længe er der futurelandsholdssamling for U16 og U17, dvs. henholdsvis årgang 2001 og 2000, og her er de tre Lyngby-talenter Oliver Bjerregaard, Mads Sindholt og Emil Stanley udtaget. Førstnævnte er udtaget til U17-samlingen for den østlige del af landet i Ballerup, mens de to sidstnævnte er udtaget til U16-samlingen, som også er for den østlige del af landet og ligeledes foregår i Ballerup.
 
Oliver Bjerregaard skal møde til samling tirsdag den 25. oktober, hvor der under ledelse af U17- og U19-landstræner Per Holm venter en tætpakket dag med både træning og kamp. Dagen efter er det så Mads Sindholt og Emil Stanleys tur, og de får fornøjelsen af et stort set identisk program, der dog ledes af U16- og U18-landstræner Claus Nørgaard.
 
DBU introducerede futurebegrebet tilbage i år 2013, og kort sagt dækker det over spillere, som typisk endnu ikke er kommet i vækstspurt og derfor fysisk kan være overmatchede i træning og kampe. Ideen med futuresamlingerne er altså at lade de – af forskellige årsager – lidt oversete spillere vise sig frem og forhåbentlig ad den vej finde ind i landsholdsvarmen – eller som minimum prente sig fast i landsholdsstabens hukommelse.
 
Både Oliver Bjerregaard, Mads Sindholt og Emil Stanley spiller til dagligt på Lyngby U17-hold.
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy