Lørdag eftermiddag krydser to af rækkens mest formstærke hold klinger

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Formstærke SønderjyskE gæster Lyngby Stadion
 
Der venter De Kongeblå en svær opgave lørdag eftermiddag, når Alka Superligaens mest formstærke mandskab, SønderjyskE, kigger forbi Lyngby Stadion
 
Halvdelen af grundspillet er overstået, og efter mandagens møde med Esbjerg har De Kongeblå nu mødt samtlige af rækkens 13 øvrige klubber. Lørdag eftermiddag kigger SønderjyskE så forbi Lyngby Stadion, og her er det ikke utænkeligt, at Jacob Michelsens tropper møder op med stor revanchelyst efter at have lidt et 0-1-nederlag i den omvendte kamp.
 
Den fandt sted tilbage i tredje spillerunde i slutningen juli måned, hvor Mikkel Rygaard med en fremragende scoring sikrede sejren på Sydbank Park. De tre point var De Kongeblås første i sæsonen, og mens SønderjyskE på daværende tidspunkt var flyvende i europæisk sammenhæng, kneb det til gengæld langt mere med pointhøsten i ligasammenhæng. Siden da har sidste sæsons sølvvindere dog fundet melodien, og de er nu at finde på en sjetteplads blot et point efter De Kongeblå.
 
Sønderjydernes store spring i tabellen skyldes en yderst fornem stime på otte kampe uden nederlag, hvoraf de seneste fem har resulteret i lutter sejre. Af vicemestrenes i alt 20 point er de 15 altså kommet i løbet af de seneste fem runder, og dermed er de uden sammenligning rækkens mest formstærke hold. Godt nok kan De Kongeblå ikke bryste sig af en lige så flot stime, men ikke desto mindre er de også at finde blandt rækkens bedst kørende mandskaber, hvor de seneste fem kampe har resulteret i fire sejre og en uafgjort.
 
Pointdelingen fandt sted i mandagens 2-2-kamp i Esbjerg, hvor Lyngby-spillerne desværre smed en 2-0-føring på gulvet i anden halvleg. Nu er de imidlertid tilbage i vante rammer på Lyngby Stadion, hvor det i de seneste tre kampe er blevet til 1-0-sejre over AaB, Brøndby og FC Midtjylland – alle mandskaber, der befandt eller stadig befinder sig i top seks. Det samme gør SønderjyskE som nævnt, så der er i den grad kridtet op til endnu en flot Lyngby-skalp, når de formstærke sønderjyder lægger vejen forbi.
 
Lørdagens opgør fløjtes i gang klokken 16.00 af dommer Michael Johansen, og som sædvanligt får De Kongeblå brug for al tænkelig støtte i jagten på tre point. Køb derfor din billet til kampen på forhånd via følgende link, hvor du sparer penge i forhold til at købe dem i døren. Bemærk desuden, at dørene åbner allerede klokken 13.00, hvor du er inviteret til oktoberfest i klubhuset – læs mere om dette via følgende link.
 
Lyngbys trup til kampen mod SønderjyskE:
1. Jesper Hansen, 16. Andreas Larsen, 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 5. Martin Ørnskov, 7. Jesper Christjansen, 8. Lasse Rise, 9. Lasse Fosgaard, 13. Alexander Munksgaard, 14. Philip Rasmussen, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. Mikkel Rygaard, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 26. Frederik Gytkjær, 27. Kim Ojo, 30. Hallgrimur Jonasson.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products