De Kongeblå møder HB Køge lørdag formiddag

Foto: fodboldbilleder.dk
 
U17 søger genrejsning mod HB Køge
 
Efter to nederlag i træk skal Lyngbys U17-talenter lørdag formiddag forsøge at rejse sig på hjemmebane mod HB Køge
 
Efter en særdeles godkendt sæsonstart med seks point i de første tre kampe er De Kongeblås U17-hold de seneste par kampe kommet en smule ned på jorden igen. Først blev Lyngby-talenterne besejret 3-0 af rækkens suveræne tophold, Brøndby IF, og senest blev det så til et 1-3-nederlag på Heden til FC Midtjyllands talenter, som også blander sig i topstriden. Den negative stime skal gerne brydes lørdag formiddag, hvor der på papiret venter mere overkommelig modstand.
 
Her gæster HB Køge nemlig Lyngby Stadion, og Svanerne er i skrivende stund placeret på U17 Ligaens 12. plads, hvor de står noteret for fem point i seks kampe. Et enkelt point og to placeringer længere fremme finder man De Kongeblå, der sammen med FCK er det eneste hold i rækken, som indtil videre kun står noteret for fem kampe. En sejr i lørdagens opgør vil derfor bringe Lyngby-talenterne tættere på den tætte subtopstrid, mens de oven i købet vil have en eller to kampe i hånden i forhold til mange af de øvrige konkurrenter.
 
Lørdagens kamp fløjtes i gang klokken 11.30 på Lyngby Stadion.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products