Selvom Esbjerg er inde i en dårlig stime bliver der ingen gaver i mandagens kamp

foto: fodboldbilleder.dk
David Nielsen forventer trodsreaktion fra Esbjerg
 
Mandagens modstander fra Esbjerg har ikke haft den bedste optakt til det kommende opgør mod Lyngby, så cheftræner David Nielsen forventer et revanchelystent EFB-mandskab, når turen mandag aften går til Vestjylland.
 
Esbjerg er aktuelt sidst i Superligaen, har ikke vundet i Superliga-sammenhæng siden 22. August og røg i torsdags ud til 2. Divisionsholdet B93 i DBU Pokalen. Så hvis man er lidt groggy i det vestjyske, så er det fuldt forståeligt –pokalkampen på Østerbro markerede imidlertid et lavpunkt i formkurven, og derfor tror cheftræner David Nielsen, at hans mandskab kan forvente en trodsreaktion, når det mandag aften går løs med udekampen på Blue Water Arena i Esbjerg:
 
”Kampen mod os er den perfekte mulighed for Esbjergs spillere til at give et modsvar på den stime, de har været inde i. Vi har senest slået FC Midtjylland, Viborg, Brøndby og AaB og Esbjerg har tilsvarende tabt de sidste tre kampe, pokalen medregnet. Så når vi på mandag står i vores gule udebanesæt i regn og rusk i Esbjerg, så skal vi være klar på at modstanderne er 200% opsatte på at levere en trodsreaktion og få vendt stimen” lyder det fra David Nielsen.
 
Lyngby-træneren overværede torsdagens pokalkamp på Østerbro Stadion, som B93 vandt med 1-0. David Nielsen tror imidlertid ikke, at det resultat ligefrem kommer Lyngby til gavn:
 
”Der er nul procent chance for, at det resultat kommer til at gavne os eller på en eller anden måde gøre det lettere at vinde derovre. Tværtimod er der nu nogle spillere, der er sårede på stoltheden og har al mulig grund til at gå ud og levere en kraftpræstation mod os. Vi skal være klar fra start og vi skal være klar til at stå imod det tryk og den trodsvilje, som Esbjerg-spillerne kommer med.”
 
”Vi skal holde fokus på det, vi er lykkedes godt med indtil videre. Og så ønsker vi selvfølgelig at vinde kampen, som vi altid gør når vi går på banen. Men fordi der er nogle pladser mellem os i tabellen, så betyder det ikke at det bliver lettere. Vi skal stadig investere 100%” fortæller David Nielsen.
 
Sidst Lyngby tørnede sammen mod Esbjerg var i DBU Pokalen sidste år, hvor Casper Højer Nielsen bragede Lyngby videre på et flot frisparksmål, der gav en Lyngby-sejr på 1-0. Historisk set har de to mandskaber imidlertid spillet tætte kampe. De sidste fem indbyrdes opgør er således alle endt enten uafgjort eller med en etmålssejr til et af holdene.
 
 
 

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products