Lyngby-talenter sejrede med U19-landsholdet

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-talenter sejrede med U19-landsholdet
 
Både Gustav Marcussen og Oliver Kjærgaard fik rigeligt med spilletid, da U19-landsholdet besejrede Schweiz’ talenter i to venskabskampe
 
Det danske U19-landshold er netop hjemvendt fra en tur til Schweiz, hvor programmet bød på to venskabskampe mod værternes bedste U19-talenter. I begge kampe var der kongeblåt præg at berette om, da både Gustav Marcussen og Oliver Kjærgaard var udtaget til turen – og de to Lyngby-talenter fik da også vist sig flot frem undervejs.
 
Den første af de to kampe fandt sted tirsdag aften den 4. oktober, og her var Gustav Marcussen foretrukket fra start som venstre kant, mens Oliver Kjærgaard måtte tage til takke med en bænkplads. Derfra kunne han se danskerne bringe sig tidligt foran på en scoring af Nikolai Laursen, inden værterne fik udlignet op til pausen. Efter 64 minutters spil blev Kjærgaard så sat i aktion, og blot to minutter senere bragte Jacob Bruun Larsen – tidligere Lyngby-talent, der nu spiller i tyske Borussia Dortmund – danskerne i front på ny. Til allersidst lukkede og slukkede Marco Ramkilde så til slutresultatet 3-1. Knap en halv times spilletid blev det altså til for Kjærgaard, mens Gustav Marcussen kunne fejre sin U19-landsholdsdebut med fuld spilletid.
 
Det blev dog ikke tilfældet i næste kamp to dage senere, hvor Lyngby-dribleren var henvist til bænken, mens Kjærgaard til gengæld denne gang var at finde i startopstillingen som central midtbanespiller – endda med det prestigefyldte anførerbind om armen. Fra kampens start dominerede danskerne, og det gav pote efter en halv times spil, hvor Marco Ramkilde scorede til 1-0. Nikolai Laursen udbyggede derefter føringen i anden halvleg, og efter en times spil kom Marcussen så på banen. Han skulle kun bruge et kvarter på at komme i fokus, da han blev nedlagt i feltet og dommeren derfor pegede på pletten, hvorfra Jacob Bruun Larsen sikkert scorede. I dommerens tillægstid udbyggede Jakob Johansson til 4-0, og dermed sejrede de danske drenge for anden gang på få dage over de schweiziske talenter.
 
Oliver Kjærgaard fik fuld spilletid i den anden kamp og rundede i den forbindelse en lille milepæl, da han nu står noteret for i alt ti ungdomslandskampe fordelt på U18- og U19-landsholdet. Gustav Marcussen rundede også en milepæl, da hans to optrædener var karrierens første på U19-niveau, hvilket øger hans samlede antal ungdomslandskamp til fire.
U19-landsholdets næste opgave finder sted fra den 10.-15. november i Bulgarien, hvor holdet ud over værterne også møder Portugal og Hviderusland. De to bedste fra denne gruppe går videre til U19-eliterunden i foråret 2017. Truppen dertil er endnu ikke udtaget.
 

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products