Lyngby forlænger med Oliver Kjærgaard

foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby forlænger med Oliver Kjærgaard
Den 18-årige midtbanespiller Oliver Kjærgaard har forlænget sin kontrakt med Lyngby Boldklub frem til sommeren 2019.
Oliver Kjærgaard er aktuel på det danske U19-landshold og inde omkring Superliga-holdet i Lyngby Boldklub, og sådan bliver det også fremover. Midtbanetalentet, der allerede har spillet en række førsteholdskampe, har således forlænget sin kontrakt med De Kongeblå.
Kjærgaard fik debut for Lyngby Boldklub i DBU Pokalen og fulgte i slutningen af sæsonen op med to optrædener i 1. division, og spørger man cheftræner David Nielsen så venter der flere førsteholdskampe forude hvis midtbanespillerens udvikling fortsætter. David Nielsen er glad for, at klubben og Kjærgaard er enige om at forlænge aftalen:
”Oliver er allerede nu en rigtig dygtig midtbanespiller, og han har et kæmpe potentiale, som han allerede har vist Superliga-holdet til de træningspas, hvor han har været med. Hans fysik er god, hans løbepensum er ubarmhjerteligt og formår Oliver selv og vi i trænerstaben at forløse hans potentiale, så venter der mange Superliga-kampe forude” fortæller David Nielsen, der i ligasammenhæng brugte Kjærgaard mod både Fredericia og Vejle i sidste sæson.
Oliver Kjærgaard vil i indeværende sæson fortsat jævnligt træne med Superliga-holdet samt spille reserveholdskampe og U19-ligakampe for De Kongeblå. Den nye kontrakt mellem Lyngby Boldklub og Oliver Kjærgaard løber frem til 30. juni 2019.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products