Lyngby Boldklub byder Kinea DanBolig og De Forenede Dampvaskerier velkommen som nye LB-partnere.

Lyngby Boldklub indgår tre nye attraktive LB-partnerskaber
Lyngby Boldklub byder Kinea, DanBolig og De Forenede Dampvaskerier velkommen som nye LB-partnere.
 
LB-partnerskaberne oplever for tiden stor popularitet, og vores nye partnere fik debut i gårsdagens flotte 1-0 sejr over AaB, hvor de på nærmeste hold oplevede LB-partnerskabets egenskab i form af hospitality, oplevelser og netværk i en samlet pakke. Vi har lavet en kort præsentationsrunde af de tre nye profiler i Det Kongeblå partnernetværk:
Kinea ApS
Kinea ApS leverer grafiske og kreative løsninger og har allerede sat sit præg i klubben, da de har hjulpet os med at bygge vores nye, flotte bar, Heineken Xtra Cold, i Loxam Loungen. Herlev-virksomheden er specialister i alle former for bannere, skilte, facadeskiltning, bil dekorationer ift. CVR nummer, fuldindpakning og logo på bilen, samt udarbejdning af visitkort, postkort og profilbrochure. Du kan se mere af deres arbejde her: http://kinea.dk/Fotoreferencer.html. Kinea ApS bliver derudover også en del af det stærke MorgenNetværk, så vi fællesskab være sammen om at løfte hinandens forretninger.
DanBolig
Både Lyngby Boldklub og ejendomsmæglerkæden DanBolig Lyngby kender til værdien af en stærk lokal forankring. Selvom Danbolig er blandt Danmarks største indenfor deres branche, så er det lokale kendskab afgørende for at kunne levere kompetent rådgivning til deres kunder – og det har højeste prioritet. Derfor er det nye samarbejde også en win-win situation for begge partner, hvor vi sammen kan styrke vores position lokalt og skabe ny forretning gennem oplevelser og netværk. Du kan finde DanBolig her: http://www.danbolig.dk/ og hvis du går med salgstanker, så kan du altid bestille en gratis salgsvurdering.
De Forenede Dampvaskerier
Den sidste partner er De Forenede Dampvaskerier, som er vaskeribranchens mest markedsfokuserede industrivaskeri, og er specialiserede leverandør af vaskeservices uanset forretningsområde – gældende alt fra hoteller og restauranter til fødevareindustrien. DFD er en landsdækkende virksomhed med ca. 1.200 medarbejdere. Ønsker du at vide mere om De Forenede Dampvaskerier, kan de findes her: http://www.dfd.dk/
Kunne du tænke dig at høre mere om en af de tre partnere, eller skulle du selv være interesseret i at høre mere om LB-partnerskaberne, så tøv ikke med at sende os en mail på salg@lyngby-boldklub.dk.
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy