De Kongeblå tager imod de bolsjestribede mandag aften

Foto: fodboldbilleder.dk
 
AaB gæster Lyngby Stadion
 
Næste opgave for De Kongeblå er en mandagskamp mod AaB hjemme på Lyngby Stadion
 
Mandag aften gælder det den første hjemmebanekamp i næsten en måned, når AaB gæster Lyngby Stadion i Alka Superligaens 9. spillerunde. Nordjyderne befinder sig før kampen på rækkens fjerdeplads, hvor de efter en flot sæsonstart står noteret for 15 point i otte kampe efter fire sejre, tre uafgjorte og kun et enkelt nederlag.
 
Det hidtil eneste nederlag fandt imidlertid sted i AaB&rrsquo;s seneste kamp mod Brøndby hjemme på Nordjyske Arena, hvor Vestegns-klubben sejrede 1-0 i en hæsblæsende affære. Netop det kan man også sagtens tillade sig at forvente mandag aften, for både David Nielsens Lyngby og Lars Søndergaards AaB er kendt for at spille frisk, offensiv fodbold.
 
Sådan var det også langt hen ad vejen, senest de to mandskaber mødte hinanden. Det skete i sidste sæsons DBU Pokal, hvor de bolsjestribede kunne tage en 2-1-sejr med hjem til Aalborg efter en dramatisk affære. Nordjyderne bragte sig i den kamp på 2-0, inden Lukas Spalvis blev udvist, og selvom blot dengang 16-årige Jens Odgaard (nu 17 år) mod slutningen fik reduceret, rakte det ikke til kongeblåt avancement. Ud over det opgør har de to klubber ikke krydset klinger siden maj 2012, hvor det blev til en Lyngby-sejr på 3-2 efter blandt andet en Emil Larsen-scoring.
 
Netop det scenarie kan gentage sig mandag aften, for Emil Larsen er blandt de i alt 20 udvalgte Lyngby-spillere, der er udtaget til kampen. To sies inden kampstart fra truppen, der må undvære den skadesramte kvartet Danilo Arrieta, Thomas Guldborg Christensen, Mads Gabel og Lasse Rise – de to sidstnævnte er dog stærkt på vej tilbage inden for kort tid. Derudover mangler det sidste papirarbejde, før nyerhvervelsen Kim Ojo kan få sin Lyngby-debut, mens Martin Ørnskov til gengæld er med igen efter at have siddet over mod Randers med sygdom.
 
Lyngbys trup til kampen mod AaB:
1. Jesper Hansen (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 5. Martin Ørnskov, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 13. Alexander Munksgaard, 14. Philip Rasmussen, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. Mikkel Rygaard, 22. Bror Blume, 23. Jens Odgaard, 24. Thomas Sørensen, 25. Emil Larsen, 26. Frederik Gytkjær, 30. Hallgrimur Jönasson.
 
Mandagens kamp fløjtes i gang klokken 19.00 på Lyngby Stadion af dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen. Ønsker du billetter til kampen, og er du samtidig interesseret i at spare penge, kan du købe dem online i forsalg via dette link. Dørene åbner allerede klokken 17.00 med aktiviteter i Faxe Kondi Fanzonen samt forkamp mellem Lyngbys U12-hold og FA2000. Læs mere her.

U17 storsejrede mod FC Nordsjælland

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products