Rasmus Beyer fik spilletid i U17-landsholdets sejre over Montenegro

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-talent med i U17-landsholdssejre
 
Rasmus Beyer Pasternak var en del af U17-landsholdets netop overståede venskabskampe mod Montenegro, der endte med to danske sejre
 
Det danske U17-landshold skulle tirsdag den 6. september og torsdag den 8. september spille to venskabskampe mod Montenegros U17-talenter, og her var Lyngby-talentet Rasmus Beyer Pasternak en del af begivenhederne. Den unge midtbanespiller var således indblandet i begge opgør, som endte med dansk triumf.
 
Første kamp løb som sagt af stablen om tirsdagen, hvor Rasmus Beyer dog måtte se indledningen fra bænken. Herfra kunne han se Victor Jensen bringe danskerne i front halvvejs gennem første halvleg, en stilling der holdt indtil ti minutter før tid. Her afgjorde Noah Iversen sagerne, og kort efter kom Lyngby-midtbanespilleren så på banen og var med til at køre en sikker 2-0-sejr hjem.
 
I den anden kamp blot to dage senere måtte Rasmus Beyer igen tage plads på bænken fra start. Der blev han siddende i hele første halvleg, hvor Magnus Kaastrup bragte danskerne foran 1-0, men så fik Lyngby-talentet til gengæld lidt tiltrængt spilletid. Anden halvleg forløb imidlertid uden scoringer, og dermed sejrede det danske U17-landshold for anden gang på få dage over Montenegro, denne gang med 1-0.
 
Med spilleminutter i begge opgør er Rasmus Beyer nu oppe på tre ungdomslandskampe fordelt på U16- og U17-landsholdet. Sidstnævntes næste opgave er to EM-kvalifikationskampe mod Holland og Ungarn den 28. og 30. september.
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy