Lyngby-talent med i U17-landsholdssejre

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-talent med i U17-landsholdssejre
 
Rasmus Beyer Pasternak var en del af U17-landsholdets netop overståede venskabskampe mod Montenegro, der endte med to danske sejre
 
Det danske U17-landshold skulle tirsdag den 6. september og torsdag den 8. september spille to venskabskampe mod Montenegros U17-talenter, og her var Lyngby-talentet Rasmus Beyer Pasternak en del af begivenhederne. Den unge midtbanespiller var således indblandet i begge opgør, som endte med dansk triumf.
 
Første kamp løb som sagt af stablen om tirsdagen, hvor Rasmus Beyer dog måtte se indledningen fra bænken. Herfra kunne han se Victor Jensen bringe danskerne i front halvvejs gennem første halvleg, en stilling der holdt indtil ti minutter før tid. Her afgjorde Noah Iversen sagerne, og kort efter kom Lyngby-midtbanespilleren så på banen og var med til at køre en sikker 2-0-sejr hjem.
 
I den anden kamp blot to dage senere måtte Rasmus Beyer igen tage plads på bænken fra start. Der blev han siddende i hele første halvleg, hvor Magnus Kaastrup bragte danskerne foran 1-0, men så fik Lyngby-talentet til gengæld lidt tiltrængt spilletid. Anden halvleg forløb imidlertid uden scoringer, og dermed sejrede det danske U17-landshold for anden gang på få dage over Montenegro, denne gang med 1-0.
 
Med spilleminutter i begge opgør er Rasmus Beyer nu oppe på tre ungdomslandskampe fordelt på U16- og U17-landsholdet. Sidstnævntes næste opgave er to EM-kvalifikationskampe mod Holland og Ungarn den 28. og 30. september.
 

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products