Svær opgave venter i Kronjylland

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Svær opgave venter i Kronjylland
 
De Kongeblå gæster fredag aften Randers FC på BioNutria Park Randers i Alka Superligaens 8. spillerunde
 
Endnu en Superliga-runde og endnu en fredagskamp. Det er vilkårene for De Kongeblå, som fredag aften løber ind på BioNutria Park Randers for at kæmpe med kronjyderne om vigtige point til samlingen. Indtil videre består den af otte point i syv kampe for Lyngby-spillernes vedkommende, mens værterne har sikret sig hele 14 af slagsen i lige så mange forsøg.
 
Det rækker for Ólafur Kristjánssons tropper til en imponerende fjerdeplads i Alka Superligaen, hvor de blot er et enkelt point efter Brøndby, FCK og AaB på pladserne over. Tilmed er der et pænt spring på fire point ned til FC Midtjylland på femtepladsen, så kronjyderne ligger særdeles lunt i svinget forud for fredagens opgør.
 
Det skyldes ikke mindst, at de efter en blandet start på sæsonen for alvor har fundet melodien de seneste mange runder. Senest blev det til en 1-0-sejr over Silkeborg, og med den triumf udbyggede Randers-mandskabet sin ubesejrede stime til fem kampe i træk, hvoraf fire af disse har kastet sejre af sig. Alle disse har været med et enkelt måls margin, hvilket blot understreger, at Ólafur Kristjánsson i cheftrænerrollen har videreført Colin Todds stabile resultater med kronjyderne.
 
På trods af nederlag i de seneste to kampe har De Kongeblå imidlertid også vist særdeles lovende takter i sæsonens første syv ligakampe, og det fine spil skal gerne tages med til BioNutria Park Randers fredag aften. Til opgøret har trænerstaben udtaget 20 spillere, hvoraf to bliver sorteret fra en time før kampstart, og der er blandt andet blevet plads til et nyindkøb. Unge Alexander Munksgaard er således blandt de udvalgte, og han kan derfor få sin Lyngby-debut i det jyske.  
 
Lyngbys trup til kampen mod Randers FC:
1.Jesper Hansen (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 5. Martin Ørnskov, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 13. Alexander Munksgaard, 14. Philip Rasmussen, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. Mikkel Rygaard, 22. Bror Blume, 23. Jens Odgaard, 24. Thomas Sørensen, 25. Emil Larsen, 26. Frederik Gytkjær, 30. Hallgrímur Jónasson
 
Fredagens opgør fløjtes i gang klokken 18.00 af kampens dommer, Jens Grabski Maae, og kan følges på TV3 Sport 1, såfremt man ikke drager til Kronjylland for at støtte Lyngby-drengene.
 

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products