Lyngby-spillerne har trænet godt og er klar til opgøret mod Randers FC

Foto: Fodboldbilleder.dk
 
David Nielsen: Vi kommer stærkt ud af landsholdspausen
Efter en weekend uden Superliga, skal De Kongeblå igen i kamp i landets bedste fodboldrække. Modstanderen er Randers FC, som fredag lægger græs til opgøret mod Lyngby. Lyngby cheftræner, David Nielsen, mener, at spillerne har brugt den korte pause godt.
Lyngby møder fredag aften Randers i det jyske. Det bliver en vanskelig opgave for De Kongeblå, for Rander FC har fået en fremragende start på sæsonen, og er med i den helt sjove ende af tabellen. Kampen spilles efter en weekend, hvor Alka Superligaen var på pause og fodboldscenen blev overladt til landsholdene. Det har givet mulighed for ekstra træning, hvilket er blevet udnyttet af Lyngby-cheftræner David Nielsen:
”Spillerne har trænet hårdt. Der er blevet fyldt godt på rent fysisk, og jeg føler, at vi ser stærke ud. Alt i alt kommer vi rigtig godt ud på den anden side af landsholdspausen,” siger David Nielsen.
Det har været en landsholdspause, der faldt på et godt tidspunkt. Lyngby BK går ind i en periode, hvor kampene falder tæt, og det bliver begrænset med mulighed for træningen:
”Vi går en rigtig svær og hård periode i møde. Det bliver vanskeligt at træne, når der er tæt mellem kampene. Det har derfor været godt med en kort periode, hvor vi har kunne fokusere på træningen,” forklarer David Nielsen.
En vanskelig opgave
Det er ikke en nem modstander, som venter De Kongeblå, når de fredag løber på banen mod Randers FC. Hestene fra Kronjylland har fået en fremragende start på sæsonen og blander sig i topstriden. Oprykkerne fra Lyngby skal derfor levere på deres absolutte topniveau, hvis de skal have point med hjem:
”Det er et voksent hold. De er godt organiseret, og de spiller med en masse selvtillid. Vi skal derfor være meget opmærksomme i begge ender af banen, hvis vi skal have point med hjem,” fortæller David Nielsen inden opgøret mod Randers FC.
Oprykkerholdet fra Lyngby BK kender dog alt til at skulle præstere på topniveau. Det er præmissen, når man er oprykkerhold i den bedste række:
”Vi møder et godt hold, men det gør vi hver weekend. Sådan er det, når man spiller i Superligaen. Vi har ingen lette kampe. Det er virkeligheden,” forklarer Lyngby-cheftræner David Nielsen.
David Nielsen tror dog på, at Lyngby kan få noget med hjem fra opgøret mod Randers FC. De Kongeblå har spillet godt i hele sæsonen, men i de sidste to kampe har de været uheldige med ikke at få noget med fra kampene mod henholdsvis AC Horsens og FC Nordsjælland:
"Vi har spillet rigtig godt, i perioder fremragende. Vi har dog været lidt uskarpe i de sidste par kampe, og det har vi ikke råd til. Vi skal spille vores spil og samtidigt være kyniske. Hvis vi lykkes med det, så får vi også noget med hjem på fredag,” afslutter den karismatiske cheftræner.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop