Snorre og Odgaard strålede i Holland

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Snorre og Odgaard strålede i Holland
 
Oskar Snorre og Jens Odgaard viste sig begge flot frem, da det danske U18-landshold klarede to gange uafgjort mod Hollands talenter
 
Den har stået på landskampe verden over den seneste uges tid, og på ungdomsniveau er det ingen undtagelse. Således har det danske U18-landshold været en tur i Holland for at spille to venskabskampe mod de dygtige værter, og med på den tur var Lyngby-talenterne Oskar Snorre og Jens Odgaard.
 
Den første af de to kampe blev spillet den 1. september i Gendt, og her var både Snorre og Odgaard valgt til startelleveren henholdsvis i målet og som enlig angriber. De hollandske værter dominerede gennem det meste af kampen, men helt farlige blev de aldrig, og Oskar Snorre kunne derfor forholdsvis sikkert notere sig et clean sheet. I den anden ende fik Odgaard og resten af offensivspillerne imidlertid heller ikke hul på bylden, og derfor endte det 0-0.
 
I det næste møde tre dage senere foretog U18-landstræner Claus Nørgaard meget naturligt en del udskiftninger i sin startopstilling, så alle spillere kom i aktion, og det betød, at Snorre og Odgaard denne gang begge var henvist til bænken. Kun Odgaard kom i aktion, da han blev skiftet ind med et kvarter igen, og den unge Lyngby-angriber markerede sig flot ved at bringe danskerne på 1-1 dybt inde i dommerens tillægstid. Dermed klarede U18-talenterne igen uafgjort mod de stærke hollandske værter.
 
Odgaards scoring var nummer 12 i 27 ungdomslandskampe, mens Snorre kan tilføje kamp nummer 15 til sit rød-hvide CV. U18-landsholdet skal næste gang i aktion den 18. og 20. oktober i to venskabskampe mod Hviderusland, men truppen dertil er endnu ikke udtaget.  
 

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products