Snorre og Odgaard strålede i Holland

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Snorre og Odgaard strålede i Holland
 
Oskar Snorre og Jens Odgaard viste sig begge flot frem, da det danske U18-landshold klarede to gange uafgjort mod Hollands talenter
 
Den har stået på landskampe verden over den seneste uges tid, og på ungdomsniveau er det ingen undtagelse. Således har det danske U18-landshold været en tur i Holland for at spille to venskabskampe mod de dygtige værter, og med på den tur var Lyngby-talenterne Oskar Snorre og Jens Odgaard.
 
Den første af de to kampe blev spillet den 1. september i Gendt, og her var både Snorre og Odgaard valgt til startelleveren henholdsvis i målet og som enlig angriber. De hollandske værter dominerede gennem det meste af kampen, men helt farlige blev de aldrig, og Oskar Snorre kunne derfor forholdsvis sikkert notere sig et clean sheet. I den anden ende fik Odgaard og resten af offensivspillerne imidlertid heller ikke hul på bylden, og derfor endte det 0-0.
 
I det næste møde tre dage senere foretog U18-landstræner Claus Nørgaard meget naturligt en del udskiftninger i sin startopstilling, så alle spillere kom i aktion, og det betød, at Snorre og Odgaard denne gang begge var henvist til bænken. Kun Odgaard kom i aktion, da han blev skiftet ind med et kvarter igen, og den unge Lyngby-angriber markerede sig flot ved at bringe danskerne på 1-1 dybt inde i dommerens tillægstid. Dermed klarede U18-talenterne igen uafgjort mod de stærke hollandske værter.
 
Odgaards scoring var nummer 12 i 27 ungdomslandskampe, mens Snorre kan tilføje kamp nummer 15 til sit rød-hvide CV. U18-landsholdet skal næste gang i aktion den 18. og 20. oktober i to venskabskampe mod Hviderusland, men truppen dertil er endnu ikke udtaget.  
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy