Jesper H hastede til A-landsholdet

foto: fodboldbilleder.dk
Jesper Hansen hasteindkaldt til A-landsholdet
 
Lyngby-målmand Jesper Hansen blev i sidste øjeblik indkaldt til landsholdet som erstatning for Kasper Schmeichel, og i rollen som reservemålmand kunne Lyngby-keeperen se Danmark vinde 1-0 over Armenien.
 
Ikke siden 2008 har Lyngby Boldklub haft en mand repræsenteret på DBUs A-landshold, men det blev der søndag lavet om på da målmand Jesper Hansen blev indkaldt som reserve for en skadet Kasper Schmeichel.
 
Indkaldelsen kom i stand lørdag eftermiddag, da det stod klart at Kasper Schmeichel ikke kunne gennemføre opgøret i VM-kvalifikationen mod Armenien. Men af taktiske årsager blev udtagelsen holdt hemmelig frem til kort før kick-off, hvor DBU kunne melde ud at Lyngby-keeperen erstattede den skadede Leicester-målmand.
 
Jesper Hansen indgik i truppen som reservemålmand for Frederik Rønnow, der spillede alle 90 minutter for Danmark, der på Christian Eriksens fuldtræffer i første halvleg vandt med 1-0 – en sejr, der sagtens kunne have været større. Danskerne dominerede kampen i Parken og ligger efter første spillerunde alene i spidsen af VM-kvalifikationsgruppe E.
 
Det var ikke kun Jesper Hansen, der repræsenterede Lyngby-DNAet på A-landsholdet. Også de tidligere Lyngby-talenter Lasse Schöne og Yussuf Yurary Poulsen var med i truppen, hvor sidstnævnte fik knap en halv time og markerede sig med et fint og energisk indhop.
 
Danmark spiller næste kvalifikationskamp den 8. Oktober ude mod Polen.
 

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

Thomas Kjærbye stopper i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products