Jesper H hastede til A-landsholdet

foto: fodboldbilleder.dk
Jesper Hansen hasteindkaldt til A-landsholdet
 
Lyngby-målmand Jesper Hansen blev i sidste øjeblik indkaldt til landsholdet som erstatning for Kasper Schmeichel, og i rollen som reservemålmand kunne Lyngby-keeperen se Danmark vinde 1-0 over Armenien.
 
Ikke siden 2008 har Lyngby Boldklub haft en mand repræsenteret på DBUs A-landshold, men det blev der søndag lavet om på da målmand Jesper Hansen blev indkaldt som reserve for en skadet Kasper Schmeichel.
 
Indkaldelsen kom i stand lørdag eftermiddag, da det stod klart at Kasper Schmeichel ikke kunne gennemføre opgøret i VM-kvalifikationen mod Armenien. Men af taktiske årsager blev udtagelsen holdt hemmelig frem til kort før kick-off, hvor DBU kunne melde ud at Lyngby-keeperen erstattede den skadede Leicester-målmand.
 
Jesper Hansen indgik i truppen som reservemålmand for Frederik Rønnow, der spillede alle 90 minutter for Danmark, der på Christian Eriksens fuldtræffer i første halvleg vandt med 1-0 – en sejr, der sagtens kunne have været større. Danskerne dominerede kampen i Parken og ligger efter første spillerunde alene i spidsen af VM-kvalifikationsgruppe E.
 
Det var ikke kun Jesper Hansen, der repræsenterede Lyngby-DNAet på A-landsholdet. Også de tidligere Lyngby-talenter Lasse Schöne og Yussuf Yurary Poulsen var med i truppen, hvor sidstnævnte fik knap en halv time og markerede sig med et fint og energisk indhop.
 
Danmark spiller næste kvalifikationskamp den 8. Oktober ude mod Polen.
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy