Vil du være en del af holdet og det kommercielle team i Lyngby Boldklub?

Lyngby Boldklub Konsulenthus søger kommunikations- og marketingpraktikant 
 
Brænder du for sport, markedsføring og kommunikation? Så er en praktikstilling i Lyngby Boldklub Konsulenthus’ lige noget for dig. Du får muligheden for at være med til at udvikle den kommercielle afdeling i Lyngby Boldklub og sætte dit aftryk på en Danmarks ældste og mest velkendte sportsbrands.
 
I Lyngby Boldklub A/S søger vi en praktikant, som har lyst til at indgå i klubbens kommunikations- og marketingsteam, der arbejder med klubbens medieplatforme samt konkrete opgaver for klubbens partnere i Konsulenthuset.
 
Vi søger:
En person, som er i gang med en relevant uddannelse – eksempelvis indenfor kommunikation, marketing, sportsmanagement, journalistik, medievidenskab eller lign. Du interesserer dig for, hvordan sportsvirksomheder kommunikerer og markedsfører sig. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver, at du er struktureret og initiativrig og har en positiv indstilling til nye udfordringer.
 
Om praktikforløbet:
Du vil blive em del af klubbens dagligdag i den kommercielle afdeling, hvor du vil få mulighed for at stifte bekendtskab med, hvordan man kommunikerer fodbold og arbejder med kommercielle partnerskaber på en ny måde.
 
Du vil få dine egne ansvarsområder med sparring fra dine kollegaer i det kommercielle team. Dine opgaver bliver med fokus på klubbens Businessdel og kan bl.a. være: 
 
Udarbejdelse af pressemeddelelser og nyhedsindhold for Lyngby Boldklubs Konsulenthus målrettet partnere, fans og øvrige interessenter.
Opdatering af indhold på website.
Produktion af indhold til vores medieplatforme, herunder også sociale medier.
Content management af klubbens sociale medier.
Udvikling af indhold til nyhedsbreve.
Planlægning og afvikling af events, seminarer og hospitality for klubbens partnere og potentielle partnere.
Udvikling af kreative koncepter for klubbens kommercielle samarbejdspartnere.
Administrative opgaver ad-hoc.
Andre opgaver, der passer til din profil.
 
Praktikopholdet er 30 timer ugentligt og som udgangspunkt af 6 måneders varighed i efteråret 2016 eller foråret 2017.
Om Lyngby Boldklub A/S
Lyngby Boldklub A/S er en sportsvirksomhed og et konsulenthus med ambitioner. Vores hovedfokus er at drive en ambitiøs fodboldklub baseret på et bæredygtigt forretningsgrundlag, hvor vi skaber stærke resultater for både klubben og vores partnere.
 
Det er medarbejderne, som er med til at indfri vores ambitioner og gør Lyngby Boldklub A/S til et unikt konsulenthus. Vores konsulenter og kommercielle specialister arbejder med salg, strategi, forretningsudvikling, kommunikation, sports marketing og events og størrelsen giver os spidskompetencer inden for hvert enkelt område. Et varieret fagmiljø er nødvendigt for at levere slagkraftige resultater for vores partnere, der repræsenterer forskellige brancher. Og i det mix skal du kunne se dig selv.
Interesseret i stillingen?
Sæt et par ord på dig selv og skriv, hvorfor det netop er dig, som skal være vores nye praktikant. Vedhæft også gerne dit CV. Send din ansøgning til Business Brand Manager Pernille Vaaben Nielsen på pvn@lyngby-boldklub.dk
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products