Det lysner på skadesfronten

foto: fodboldbilleder.dk
 
Det lysner på skadesfronten
Danilo Arrieta og Hallgrímur Jónasson fik tiltrængt spilletid mod Frederiksværk i pokalen, mens Lasse Rise og Mads Gabel ikke er langt fra igen at deltage i træningen. Kun Thomas Guldborg Christensen forventes ude i længere tid
De Kongeblå gik i onsdags på landskampspause med en 3-1-sejr over Frederiksværk i DBU Pokalen, men det var ikke kun sejren, som var værd at berette om fra den kamp. Både Danilo Arrieta og Hallgrímur Jónasson fik således tiltrængt spilletid efter hver deres skadespause, og mens der var tale om et comeback for Danilo, var det officiel Lyngby-debut for Jónasson efter skiftet fra OB.
Danilo Arrieta er først for nyligt vendt tilbage til grønsværen efter at have døjet med lyskebrok siden forårssæsonen, og han kunne glæde sig over 61 minutters spilletid i pokalkampen. Det var imidlertid ikke offensivspillerens første kampminutter i indeværende sæson, da han både deltog i træningskampen mod Hamburger SV og i en reserveholdskamp mod FC Nordsjælland, men det var første officielle optræden for A-holdet efter sommerpausen.
Hallgrímur Jónasson kom som nævnt til Lyngby fra OB midt i juli måned med en fibersprængning i maveregionen, der allerede var lægestaben bekendt. Den har voldt ham problemer indtil for nyligt, men han er nu så kampparat, at han også kunne spille en times tid mod Frederiksværk, mens han ligeledes har været en del af truppen i de to seneste ligakampe mod AC Horsens og FC Nordsjælland – dog uden at komme i kamp.
Tilbage på Lyngby-lazarettet er derfor kun Lasse Rise, Mads Gabel og Thomas Guldborg Christensen, hvoraf kun sidstnævnte forventes at være ukampdygtig i længere tid endnu. Lasse Rise pådrog sig et brud på en ankelknogle i en træningskamp mod AGF i opstarten, som holder ham fra at deltage fuldt ud i træningen i et par uger endnu, mens Mads Gabel ser ud til at være med igen i næste uges træning efter at have lidt af lyskeirritation.
Thomas Guldborg Christensen sad ligesom Danilo Arrieta ude det meste af foråret med symptomer på en hofteskade, som det blev besluttet at operere i juli måned. Egentlig var forsvarsspilleren først tiltænkt et comeback til træningsbanen i november måned, men han viser store fremskridt og forventes således allerede tilbage i oktober måned i stedet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products