Rasmus Beyer Pasternak er udtaget til to venskabskampe mod Montenegro

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Også U17-landsholdet får kongeblåt præg
Rasmus Beyer Pasternak er blevet udtaget til to venskabskampe mod Montenegro, som det danske U17-landshold skal møde i september måned
Christoffer Saietz har netop været til samling med U16-landsholdet, mens Jens Odgaard og Oskar Snorre er blevet udtaget til U18-landsholdet og Oliver Kjærgaard og Adnan Curovic til U19-landsholdet. Nu er det så U17-landsholdets tur til at få et kongeblåt præg, da Rasmus Beyer Pasternak er blevet udtaget til to venskabskampe mod Montenegros U17-landshold.
Rasmus Beyer repræsenterer til dagligt Lyngbys U17-hold, hvor han i starten af sidste sæson brillerede med scoringer og generelt flot spil i et fornemt efterår, inden han desværre fik ødelagt en stor del af foråret på grund af skader. Netop derfor er det heller ikke blevet til mere end en enkelt officiel ungdomslandskamp, som fandt sted mod Ungarn i oktober sidste år, men nu er Rasmus Beyer altså igen skadesfri og klar til at trække den rød-hvide trøje over hovedet.
De to venskabskampe mod Montenegro spilles tirsdag den 6. september klokken 18.00 på Nakskov Idrætspark og torsdag den 8. september klokken 17.00 på Enelco Arena i Nykøbing Falster.
 
 

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products