De kongeblå talenter tager lørdag eftermiddag imod AGF

Foto: fodboldbilleder.dk
 
U17 og U19 søger revanche
Efter begge at have tabt til Vejle i sæsonpremieren, skal De Kongeblås U17- og U19-hold lørdag eftermiddag revanchere sig på hjemmebane mod AGF
Lyngbys U17- og U19-talenter kom rigtig skidt fra start i sidste weekends sæsonpremiere mod Vejle, hvor de måtte rejse hjem med henholdsvis et 1-4- og 0-3-nederlag. Det skal lørdag eftermiddag revancheres i endnu et dobbeltopgør, hvor AGF’s talenter denne gang kigger forbi Lyngby Stadion.
På U19-siden venter et AGF-mandskab, som heller ikke er kommet prangende fra start. Godt nok er de kommet på pointtavlen med en 1-1-deler mod Silkeborg i sæsonpremieren, men i den efterfølgende kamp blev det til et 3-4-nederlag på hjemmebane mod OB. Dermed har aarhusianerne altså også deres første sejr i sæsonen til gode, og sådan skal det også gerne være efter lørdagens opgør, hvor De Kongeblå forhåbentlig til gengæld kan fejre tre point.
Hos U17 udspiller sig et lidt andet scenarie, om end det ikke er meget anderledes. Også her står lørdagens gæster noteret for to kampe, men hvor de tabte sæsonpremieren i Silkeborg med 2-1, vandt de derimod den efterfølgende kamp mod OB med 2-0. Dermed er pointforskellen mellem de to U17-mandskaber altså tre point, men det kan De Kongeblå naturligvis udligne lørdag eftermiddag, hvor de må ventes at være fulde af motivation for at tage sæsonens første sejr.
Hvordan det kommer til at gå de kongeblå talenter, får vi at vide fra lørdag eftermiddag klokken 13.00 på Lyngby Stadion, hvor U19-holdene lægger fra land. Ikke længe efter sidste fløjt i den kamp, dvs. klokken 15.15, er det så U17-holdenes tur, og da vejrudsigten lover sol og varme, håber vi naturligvis at se en masse tilskuer på lægterne, som kan hjælpe de unge vikinger i jagten på seks point.
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products