Syv af ni mulige point sikrede talenterne sig i weekenden

Foto: fodboldbilleder.dk
 
U13 og U14 kom godt fra land
De Kongeblås U13,- U14- og U15-talenter var alle i aktion i weekenden, hvor det endte med næsten fuldt udbytte for de tre mandskaber
U13 lagde for lørdag formiddag i sæsonens første turneringskamp, hvor Brøndbyernes IF kiggede forbi. En svær modstander at åbne sæsonen med, men De Kongeblå lod sig ikke imponere og hjemtog en flot 2-1-sejr, hvilket bringer dem op på en aktuel førsteplads i rækken. Næste opgave er Farum, som byder op til dans søndag den 28. august klokken 12.30.
Ikke mange timer senere var turen så kommet til U14-talenterne, som i deres sæsonpremiere tog imod FC Roskilde på eget græs. Her gjorde de U13-talenterne kunsten efter – og mere til – ved at sikre sig en flot 4-0-sejr, som sender dem op på rækkens andenplads kun overgået af Brøndbyernes IF, der har spillet en kamp mere. Den position kan De Kongeblå overtage med en sejr allerede tirsdag den 23. august, hvor B93 venter på udebane.
Om søndagen skulle U15-talenterne så forsøge at afslutte en allerede fornem Lyngby-weekend med endnu en sejr, men desværre skulle det ikke blive tilfældet. De Kongeblå måtte nemlig nøjes med 0-0 mod HIK, og dermed står de efter to kampe noteret for et point. U15-holdets næste kamp er på udebane mod Farum den 3. september klokken 13.00.
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy