De to Lyngby-talenter er med i to venskabskampe mod Holland

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Snorre og Odgaard udtaget til U18-landsholdet
 
Oskar Snorre og Jens Odgaard er en del af det danske U18-landshold, som spiller to venskabskampe mod Holland i starten af september
 
Claus Nørgaard er ny mand i spidsen for det danske U18-landshold, og i sin første kamptrup har landstræneren fundet plads til Lyngby-talenterne Oskar Snorre og Jens Odgaard. Sammen med 16 øvrige årgang 1999-talenter skal de en tur til Gendt i Holland for at møde værternes U18-landshold i to venskabskampe.
De to opgør spilles den 1. og 4. september på Sportpark Walburgen i Gendt henholdsvis klokken 19.00 og 14.00. Allerede mandag den 29. august samles 18-mandstruppen imidlertid i København, inden turen den 31. august går fra Kastrup til Amsterdam. Hjemrejse er dagen efter den sidste kamp på turen, dvs. mandag den 5. september.  
Både Snorre og Odgaard er særdeles rutinerede i landsholdssammenhæng, hvor de står noteret for henholdsvis 14 og 25 officielle ungdomslandskampe fordelt på U16- og U17-landsholdet. Får de spilletid mod Holland, vil det være deres første gang i aktion for U18-landsholdet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products