De to Lyngby-talenter er med i to venskabskampe mod Holland

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Snorre og Odgaard udtaget til U18-landsholdet
 
Oskar Snorre og Jens Odgaard er en del af det danske U18-landshold, som spiller to venskabskampe mod Holland i starten af september
 
Claus Nørgaard er ny mand i spidsen for det danske U18-landshold, og i sin første kamptrup har landstræneren fundet plads til Lyngby-talenterne Oskar Snorre og Jens Odgaard. Sammen med 16 øvrige årgang 1999-talenter skal de en tur til Gendt i Holland for at møde værternes U18-landshold i to venskabskampe.
De to opgør spilles den 1. og 4. september på Sportpark Walburgen i Gendt henholdsvis klokken 19.00 og 14.00. Allerede mandag den 29. august samles 18-mandstruppen imidlertid i København, inden turen den 31. august går fra Kastrup til Amsterdam. Hjemrejse er dagen efter den sidste kamp på turen, dvs. mandag den 5. september.  
Både Snorre og Odgaard er særdeles rutinerede i landsholdssammenhæng, hvor de står noteret for henholdsvis 14 og 25 officielle ungdomslandskampe fordelt på U16- og U17-landsholdet. Får de spilletid mod Holland, vil det være deres første gang i aktion for U18-landsholdet.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy