De Kongeblå spiller fire Superliga-kampe i september måned

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Septembers kampprogram er på plads
De Kongeblå spiller fire Superliga-kampe i september måned, hvis dato og tidspunkt nu er lagt fast
De syv første Superliga-runder var inden sæsonstart fastlagt med hensyn til dato og tidspunkt, men resten af de 26 spillerunder i grundspillet fastlægges løbende. Nu er 8. til 11. spillerunde så faldet på plads, og modsat de første syv runder er det datomæssigt et noget mere varieret kampprogram, De Kongeblå denne gang skal ud i.
 
8. spillerunde mod Randers er godt nok endnu en fredagskamp på Bio Nutria Park Randers den 9. september klokken 18.00, men derefter venter en hjemmebanekamp mod AaB mandag den 19. september klokken 19.00. Få dage senere, torsdag den 22. september, kigger Brøndby så forbi Lyngby Stadion, mens september måned sluttes af med en udebanekamp på Energi Viborg Arena søndag den 25. klokken 12.00.
 
Lyngbys komplette Superliga-kampprogram for september måned:  
Fredag den 09/09 kl. 18.00: Randers FC (U)
Mandag den 19/09 kl. 19.00: AaB (H)
Torsdag den 22/09 kl. 20.00: Brøndby IF (H)
Søndag den 25/09 kl. 12.00: Viborg FF (U)
 

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

Thomas Kjærbye stopper i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products