De Kongeblå er tilbage på Lyngby Stadion

Foto: fodboldbilleder.dk
 
De Kongeblå er tilbage på Lyngby Stadion
 
AGF gæster fredag aften Lyngby Stadion i Alka Superligaens 5. spillerunde, hvor De Kongeblå kan tage den tredje sejr på stribe
 
Efter to udebanekampe i træk i det jyske er De Kongeblå fredag aften tilbage i vante omgivelser, når AGF kigger forbi Lyngby Stadion i Alka Superligaens 5. spillerunde. Begge mandskaber står før kampen noteret for syv point i fire kampe, men det er alligevel to lidt forskellige formbarometre, der gør sig gældende her tidligt på sæsonen.
 
Mens De Kongeblå som bekendt lagde ud med et nederlag til FCK og en 2-2-deler mod OB, kom AGF anderledes stærkt fra start med to 2-1-sejre over SønderjyskE og Viborg. Den formkurve har sidenhen ændret sig markant, og faktisk er den i skrivende stund lige omvendt. Med de to sejre i det jyske over SønderjyskE og senest Silkeborg har Lyngby-spillerne nemlig kunne se sig selv avancere betragteligt i tabellen, mens århusianerne er stagneret efter et 1-2-nederlag til Randers og senest 2-2 mod Esbjerg så sent som i mandags.
 
Netop 2-2-kampen i Esbjerg må efterlade cheftræner Glen Riddersholm og co. med en blandet smag i munden, for selvom AGF-mandskabet viste flot moral ved at vende 0-2 til 2-2, måtte flere af holdets profiler undervejs forlade kampen på grund af skader. Midtbaneduoen Danny Olsen og Daniel A. Pedersen er således tvivlsomme til fredagens opgør, mens målmand Aleksandar Jovanovic måtte lade sig udskifte med en skade på munden, hvorfor også han kan være ude. Derudover er Jens Jønsson definitivt ude på grund af OL-deltagelsen i Rio, mens århusianerne til gengæld kan glæde sig over, at anfører Morten ’Duncan’ Rasmussen er kommet sig over sin knæskade og står foran sin sæsondebut.
 
Hos De Kongeblå er der heldigvis ikke et mandefald af samme omfang at berette om, og med tanke på sidste fredags knusende sejr i Silkeborg er det kun logisk, at trænerstaben har valgt samme 18 spillere til morgendagens kamp.
 
Lyngbys trup til kampen mod AGF:
1. Jesper Hansen (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 5. Martin Ørnskov, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 12. Mads Nordam, 14. Philip Rasmussen, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. Mikkel Rygaard, 22. Bror Blume, 23. Jens Odgaard, 24. Thomas Sørensen, 26. Frederik Gytkjær
De to mandskaber mødtes i øvrigt så sent som i starten af juli måned i en træningskamp, hvor De Kongeblå sejrede 2-1 på scoringer af Lasse Rise og Jeppe Kjær. Lad os håbe, at det kunststykke kan gentages fredag aften, hvor Kjær og co. får brug for al den støtte, Lyngby Stadion kan mønstre. Køb derfor allerede nu din billet online via dette link, da du derved sparer både tid og penge, og bemærk desuden, at alle Lyngby-fans skal benytte indgangen ved kolonihaverne på Lundtoftevej, hvorfra der er anvisninger hele vejen til stadion. Sidst, men ikke mindst har vores mangeårige stadionspeaker Jakob Jermiin valgt at stoppe, og vi glæder os derfor til i stedet at byde velkommen til arvtageren bag mikrofonen, Morten Jørgensen.
 
Kampstart er klokken 20.15, og kampens dommer er Jens Grabski Maae.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products