Danilo er tilbage for De Kongeblå

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Danilo er tilbage for De Kongeblå
Mandag eftermiddag spillede Lyngby reserveholdskamp mod lokalrivalerne fra FC Nordsjælland. Kampen endte med et kedeligt resultat, men med et glædeligt gensyn med den kreative offensivspiller, Danilo Arrieta.
 
Efter et halvt års pause fra grønsværen kunne Danilo Arrieta mandag igen trække den kongeblå trøje over hovedet. En forløsning for den 29-årige fodboldspiller:
 
”Når man har været ude i et halvt år, er det fantastisk at være tilbage. Jeg har simpelthen glædet mig helt vildt til at kunne spille fodbold igen,” fortæller manden med de chilenske rødder.
 
Danilo Arietta er afklaret i forhold til sin fodboldfremtid. Han vil gerne tilbage på holdet, men han er til at starte med blot lykkelig for at kunne spille fodbold igen. Den teknisk stærke spiller forklarer, at han er glad for alle de minutter, han kan få:
 
”Kampene for reserveholdet, som for nogen kan virke mindre motiverende, dem er jeg helt vildt klar på. Jeg betragter alle kampe og alle minutter som en Superliga-kamp – for det er den eneste vej tilbage,” siger Danilo Arrieta entusiastisk.
 
Danilo Arrieta, der er en erfaren spiller i det danske fodboldlandskab, stresser ikke med at komme tilbage. Han ved, at han fysisk skal være tilbage på toppen, hvis han skal kunne præstere på højeste niveau. Derfor udviser Danilo Arrieta tålmodighed, når det kommer til at spille sig til en plads på det bedste mandskab.
 
”Min krop skal være på toppen igen. På banen kunne jeg godt mærke, at det var noget tid siden, jeg sidst havde været i kamp. Jeg har brug for noget kamptræning, før jeg igen er på forkant med situationerne, når der i spillet skal tænkes hurtigt. Mentalt er jeg derfor ikke fokuseret på at spille mig på holdet i Superligaen endnu,” forklarer Danilo Arrieta.
 
Thomas Nørgaard: Dejligt at se Danilo tilbage
 
Assistenttræner for Lyngby, Thomas Nørgaard, var naturligvis ikke tilfreds med præstationen, som reserveholdet leverede mod FC Nordsjælland, men han var glad for at se Danilo Arrieta tilbage på grønsværen, selvom den vævre offensivspiller selvfølgelig ikke er på sit højeste niveau endnu:
 
”Danilo har selvfølgelig et stykke vej til sit topniveau, men det var dejligt at se ham tilbage i trøjen. Jeg ved, det har været hårdt for ham at sidde ude, så det er rigtig dejligt at se ham komme tilbage på grønsværen,” fortæller Thomas Nørgaard.
 
Når det kommer til Danilo Arrietas fremtid, er Thomas Nørgaard meget enig med den kreative fodboldsspillers egne overvejelser:
 
”Danilo skal fortsætte med at træne godt, så vil han langsomt få flere minutter,” forklarer assistenttræneren og afslutter:
”Når Danilo er tilbage på sit gamle niveau, skal han kæmpe med om en af de fire forreste pladser. Til at starte med vil han nok få en ”joker-rolle”, hvor det så er op til Danilo selv at gribe de chancer, som han får,” siger Thomas Nørgaard.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products