Emilio Simonsen og Oskar Snorre skal møde til træningssamling i Tilst

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-talenter udtaget til U18-landsholdet
Emilio Stuberg Simonsen er for første gang udtaget til et dansk ungdomslandshold, mens holdkammeraten Oskar Snorre i vanlig stil også er med
Emilio Stuberg Simonsen var i sidste sæson topscorer på De Kongeblås U17-hold, og Lyngby-talentet er nu blevet belønnet for de flotte takter af den nye U18-landstræner, Claus Nørgaard. Han har således udtaget offensivspilleren til sin første trup, og dermed er Simonsen for første gang en del af landsholdsregi, når han sammen med 25 andre årgang 1999-spillere skal møde til træningssamling i Tilst den 16.-17. august.
Den vævre Lyngby-dribler er imidlertid ikke eneste kongeblå indslag til træningssamlingen, for i vanlig stil er Oskar Snorre ligeledes en del af truppen. Lyngby-keeperen står i skrivende stund noteret for 14 landskampe fordelt på U16- og U17-landsholdet, og ikke overraskende ser han altså også ud til at blive en del af det fremtidige U18-landshold.
Både Simonsen og Snorre var i sidste sæson U17-spillere, men begge er over sommerferien helt naturligt blevet rykket op på Lyngbys U19-hold, hvorfor de nu også som minimum skal repræsentere U18-landsholdet. Claus Nørgaards tropper spiller i øvrigt allerede to venskabskampe mod Holland i starten af september, men truppen dertil er endnu ikke udtaget.  
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy