Emil Larsen og Jacob Bruun Larsen har begge fået græs under støvlerne

Foto: fodboldbilleder.dk
 
De Kongeblå viser sig flot frem i Rio
Emil Larsen og Jacob Bruun Larsen har været i aktion i begge U23-landsholdets kampe ved OL i Rio, som tegner til at blive lidt af en succeshistorie
OL i Rio er i fuld gang, og det betyder, at bolden i den olympiske fodboldturnering ligeledes ruller. Her er Danmarks U23-landshold som bekendt deltager, og med i den danske trup er flere nuværende og tidligere kongeblå indslag, heriblandt den nuværende Lyngby-spiller Emil Larsen samt Lukas Fernandes og blot 17-årige Jacob Bruun Larsen, som nu repræsenterer henholdsvis SønderjyskE og Borussia Dortmund.
Mens Lukas Fernandes i landsholdets to hidtidige kampe har været henvist til bænken af målmandkollegaen Jeppe Højbjerg, har der været anderledes meget græs under støvlerne hos både Emil Larsen og Jacob Bruun. I den første kamp mod Irak, som endte 0-0, startede de godt nok på bænken, men de kom begge i aktion undervejs uden dog at gøre hverken fra eller til for de danske drenge.
I gruppespillets anden kamp mod Sydafrika, som blev spillet natten til mandag dansk tid, var der så endnu mere godt Lyngby-nyt at berette om. Denne gang havde landstræner Niels Frederiksen nemlig foretrukket Emil Larsen fra start, mens Jacob Bruun fik den sidste halve time, og det viste sig at være mere end rigeligt til at vise det ubestridte talent frem. Den 17-årige Dortmund-spiller stod nemlig for oplægget til kampens eneste scoring, som sikrede danskerne en yderst vigtig 1-0-sejr før sidste gruppekamp mod Brasilien.
Med sejren stryger Danmark alene til tops i gruppen med fire point for to kampe, mens Irak og Brasilien følger efter med to point i lige så mange forsøg. På sidstepladsen befinder Sydafrika sig med et enkelt point, og der er dermed lagt op til lidt af en gyser inden sidste gruppekamp mod de brasilianske værter, hvor de danske drenge kan sikre avancement ved som minimum at få point.   
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products