Philip: De to kampe kan ikke sammenlignes

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Philip: De to kampe kan ikke sammenlignes
 
Lyngby-midtbanespiller Philip Rasmussen vil ikke dvæle ved opstartens 3-1-sejr over SønderjyskE, som De Kongeblå møder igen i ALKA Superligaens 3. spillerunde
 
For lidt over en måned siden sejrede De Kongeblå 3-1 over SønderjyskE i en træningskamp i Augustenborg, og søndag middag mødes de to mandskaber så igen. Denne gang er der imidlertid Superliga-point på spil, og derfor mener Lyngby-midtbanespiller Philip Rasmussen da heller ikke, at han og holdkammeraterne kan bruge 3-1-sejren til meget: 
 
”Jeg tror ikke, man kan sammenligne de to kampe, og det synes jeg egentlig heller ikke, vi skal. Det bliver en helt anden kamp på søndag med en helt anden dagsorden, så det ville være dumt at kigge for meget tilbage på træningskampen i opstarten,” siger playmakeren, der ikke forventer nogen tjenester fra hjemmeholdet:
 
”Det bliver helt sikkert en svær kamp. SønderjyskE er meget afklarede omkring deres koncept, og de er altid svære at spille mod. Vi skal være helt klar og yde vores absolut maksimale, og så er det vigtigt, at vi får vores eget spil til at fungere, hvis vi skal have point med fra Haderslev.”
 
SønderjyskE er kendt for deres stramme organisation samt effektive kontrastød og dødbolde, og det var langt hen ad vejen også det, der skaffede dem sidste sæsons sensationelle andenplads. Netop de dyder er noget af det, Philip Rasmussen har bemærket som en klar forskel fra sidste sæson i 1. division:
 
”Tempoet og intensiteten i både dueller og løb er markant højere, men den største forskel er modstandernes kynisme. De skal ikke bruge mange chancer for at score deres mål, og omvendt skal vi selv vænne os til at være lige så kyniske, for ellers har vi allerede oplevet, hvad der kan ske. Så er man pludselig bagud 0-2, ligesom mod OB, selvom man egentlig føler, at man har været godt med og fortjent bedre. Den situation skal vi gerne undgå at stå i igen,” lyder det fra Lyngby-drengen, der er startet inde i begge De Kongeblås kampe:
 
”I Parken spillede jeg jo en lidt uvant plads bag angriberen, og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg foretrækker at spille som en af de to centrale midtbanespillere. Men træneren bestemmer, hvem der skal spille, og hvor de skal spille, og jeg er selvfølgelig glad for at have været med i begge kampe, og jeg vil fortsat knokle på til træning for at vise, at jeg skal spille mange flere fremover.”
 
I sæsonpremieren mod FCK blev det til knap en time på banen for Philip Rasmussen, mens han fik fuld tid i 2-2-opgøret mod OB. Her indtog midtbanespilleren en ufrivillig hovedrolle ved at begå straffespark på gæsternes Rasmus Jönsson, og det nager ham stadig, selvom han glæder sig over holdets comeback:
 
”Jeg synes, vi leverer en fin indsats mod OB og er gode på bolden, men personligt ærgrer jeg mig selvfølgelig over, at jeg får lavet et klodset straffespark. Det sætter ligesom dem i gang, så den tager jeg 100 % på min kappe. Til gengæld er jeg meget tilfreds med, at vi som hold kommer flot igen, og det kan vi sagtens være stolte af,” mener Philip Rasmussen, som uddyber:
 
”Det ærgrer os da, at vi ikke fik alle tre point, når vi havde en oplagt mulighed for det, men nu, hvor det er kommet lidt på afstand, fylder det egentlig mest hos mig, at vi viste så flot moral og kom tilbage efter at have været nede 0-2. Og så er det jo bare dejligt at have en spiller som Jeppe Kjær, der på den måde kan tage sagen i egen hånd.”
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy