De Kongeblå gæster sølvvinderne

Foto: fodboldbilleder.dk
 
De Kongeblå gæster sølvvinderne
De Kongeblås næste opgave er en udebanekamp mod sidste sæsons sølvvindere, SønderjyskE, der så sent som torsdag aften var på europæisk mission i Polen
Med 2-2 mod OB blev de første Superliga-point søndag eftermiddag sat ind på De Kongeblås konto, og den høst skal gerne forøges, når det gælder SønderjyskE på udebane i endnu en søndagskamp. Det har dog aldrig været nogen nem opgave at tage til Sydbank Park i Haderslev og få point med hjem, men til forskel fra tidligere sæsoner kan sønderjyderne ikke længere spille underdogrollen, da de sidste sæson sensationelt endte på Superligaens andenplads.
Om det øgede forventningspres kommer til at spille en rolle i løbet af sæsonen, er endnu for tidligt at sige, men sølvvinderne har i hvert fald fået en lidt blandet start. De to første Superliga-kampe har således resulteret i et 1-2-nederlag til AGF og 1-1 mod AC Horsens, mens Jacob Michelsens tropper omvendt klarede sig flot videre i Europa League-kvalifikationens 2. runde med en samlet 4-3-sejr over norske Strømsgodset. Det resultat betyder, at sønderjyderne i næste runde skal op mod Zaglebie Lubin, som blev besejret 2-1 i det første opgør i Polen torsdag aften.
De Kongeblå har ikke krydset klinger med SønderjyskE i en officiel kamp, siden de senest var i Superligaen i 2011/12-sæsonen, og her vandt sønderjyderne alle tre indbyrdes møder. Til gengæld stod de to mandskaber over for hinanden i en træningskamp for en måneds tid siden, og denne gang trak Lyngby-spillerne det længste strå med en 3-1-sejr i Augustenborg, hvor brandvarme Jeppe Kjær blandt andet scorede.
Tomålsskytten fra OB-kampen har naturligvis fået genvalg til søndagens trup, og det er han langt fra alene om. Samtlige 18 spillere fra 2-2-kampen er således igen blandt de udvalgte, mens Lasse Rise tilmed er inkluderet og måske derfor står til at få sin officielle comeback-kamp for De Kongeblå. Det giver i alt 19 mand, hvor af en enkelt sorteres fra inden kampstart.
Lyngbys trup til kampen mod SønderjyskE:
1. Jesper Hansen (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 5. Martin Ørnskov, 7. Jesper Christjansen, 8. Lasse Rise, 9. Lasse Fosgaard, 12. Mads Nordam, 14. Philip Rasmussen, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. Mikkel Rygaard, 23. Jens Odgaard, 24. Thomas Sørensen, 25. Emil Larsen, 26. Frederik Gytkjær.
Søndagens opgør spilles som nævnt på Sydbank Park, hvor dommer Lars Christoffersen fløjter i gang klokken 12.00. Vi håber selvfølgelig, at en masse Lyngby-fans vil tage turen til Sønderjylland for at støtte De Kongeblå, men gør man ikke det, kan kampen følges på Canal 9.       

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products